48 000 000 Ft
761,9 E Ft/m2
48 M Ft
761,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti új építésű eladó családi ház, Kőérberek, 1+2 szobás

63  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
Új építésű
766 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ajánlom ezt a rendkívül energiatakarékos, letisztult vonalvezetéssel tervezett, jó elosztású, új építésű, könnyűszerkezetes családi házat, Budapest, XXII. és XI. kerület határán, Ez a kis lakóház, csodálatos helyen, a vadászhegyen fekszik.
Az épület 60 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, mely amerikai konyhás nappaliból, két félszobából, fürdőszobából, gépészeti helyiségből áll. Utóbbit mosókonyhának, vagy egyéb helyiségnek is ki lehet alakítani, a fantáziára van bízva.
A nappaliból egy 40 nm terasz nyílik. Napozásra, reggeli kávézásra, grillezésre, családi programok eltöltésére kiválóan alkalmas.
Befejezetlen ingatlanról beszélünk, így a jövőbeli tulajdonos a saját igénye szerint tudja kialakítani, burkolni, festeni a házat. A hirdetésben a belső látványtervek vannak.
A hozzátartozó telek 766 nm. a telekre több kocsibeállási lehetőség van. A háztól nem messze egy 20 nm melléképület található, mely tároló, nyári konyha, vagy egyéb kialakítására alkalmas.
Az elhelyezkedésnek és az óriási teleknek köszönhetően, a ház elszeparált, tágas privát élettérrel rendelkezik.
Az ingatlan lokációja nagyon jó, a szomszédok barátságosak, a környező házak többnyire új vagy pár éve épültek. Az ingatlan zártkerti területen fekszik.
A buszmegálló 10 perc séta, 15 perc autóval Etele Plaza, Campona, szintén autóval 10-15 perc óvoda, általános iskola, gimnázium, orvosi rendelő.
Referenciaszám: M260924
M260924

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018