78 000 000 Ft
917,6 E Ft/m2
78 M Ft
917,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest 3+1 szobás családi ház eladó, Óhegyen

85  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
194 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

10. kerület Óhegyen önálló családi ház!

Óhegy csendes lakóövezetében eladásra kínálunk egy 194 m2 telken álló 85 m2-es önálló, jó állapotú családi házat 14 m2-es fedett terasszal, pincével, melléképületekkel.

A ház 1940-ben épült, teljes megújítása (tetőszerkezet, külső szigetelés, belső átalakítás) 2008-ban történt, majd a későbbiekben a folyamatos szépítgetések során megújultak a melléképületek, az udvar, a fedett terasz, így az ingatlan jelenlegi állapotában nagyon jól hasznosítható, beköltözhető. A házban 2 nagy és egy félszobát, egy amerikai konyhás nappalit és egy kádas fürdőt találunk. A telek nagyon jó fekvésű és tájolású, minden szoba és a nappali ablakos, világos, jó benapozottságú. A fűtést a pincében lévő gázkazán biztosítja, a helyiségekben lapradiátorok, az ablakokon redőnyök vannak. A fedett, járólapos terasz a házba lépők számára betölti a fogadó funkciót, a padlás is innen közelíthető meg. Az udvar térkövezett, rendelkezik szerelő aknával, innen juthatunk a 45 m2-es pincébe, továbbá a jelenleg lakó funkciót is betöltő 2 melléképületbe, melyek 18 és 17 m2-esek, szoba, konyhásak.

Az ingatlan nagyon jól megközelíthető helyen, kertvárosi környezetben van, a szomszédok rendesek, a közelben minden megtalálható. Ajánlom minden korosztálynak.

További információért készséggel állok rendelkezésére, várom hívását.

hirdetés
© 2018