890 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
890 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti, Rómaifürdő, 7 szobás

560  m2 alapterület
7 szoba
Újszerű állapotú
1209 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

KÍVÁLÓ MINŐSÉGBEN KIVITELEZETT, EXKLUZÍV VILLA TELJES BERENDEZÉSSEL, BUDAPEST KERTVÁROSI RÉSZÉN, A HARMADIK KERÜLETBEN, A DUNA KÖZELÉBEN ELADÓ!
Az impozáns 560 m2-es épület egy jóméretű, parkosított 1209 m2-es telken helyezkedik el, kellő távolságra az úttól.
Az épület tervezésénél az átgondolt alaprajzi elrendezés, a funkcionalitás, a tágas terek, és a teljes kényelem biztosítása volt a szempont. Az időtállóság jegyében természetes és magas minőségű anyagok használata a teljes luxus érzését biztosítják.
Belépéskor egy előszobába érkezünk, ahonnan elénk tárul a klasszikus stílusú, rendkívül elegáns enteriőr. Innen nyílik egy vendégmosdó. A prominens vendégek számára a félemeleten található egy 46 m2-es, nagy belmagasságú fogadóhelyiség, hatalmas boltíves ablakkal és tölgyfa zsalúziával.
A földszinten az összenyitható terek további lehetőséget biztosítanak nagyobb társaság fogadására.
Itt minden egyedi és különleges, a Zsolnay cserépkályha a nappaliban, a trópusi fa parketta, a gránit burkolatok, a festett ólomkristály ajtóüvegezés, perzsaszőnyegek, cseresznyefa bútorzat, csodálatos Swarovski csillárok. Az ebédlőben 12 személyes cseresznyefa ebédlőasztal található.
A nappali, ebédlő és konyha területe több mint 90 m2. Az étkezőből nyíló 20 m2-es fedett teraszról élvezhetjük a parkosított kertet.
Az emeletre egy elegáns lépcsőn jutunk fel, ahol egy tulajdonosi hálószoba gardróbbal- és fürdőszobával, vendégszoba fürdőszobával, illetve négy hálószoba további két fürdőszobával valamint egy dolgozószoba került kialakításra.
A tulajdonosi lakrész szeparáltsága alkalmassá teszi az ingatlant állandó vendégek fogadására is.
Az uszodaszint teljes mértékben a pihenésről, szórakozásról és a kényeztetésről szól.
Igényesen kialakított Bisazza mozaikcsempével és gránit őrleményes burkolattal rendelkező oszlopos díszítésű medencetér magában foglalja a 13*4 méteres vegyszermentesen üzemelő úszómedencét, egy finn szaunát, hatszemélyes jaccuzit, a pihenőrészeket bárral, illetve kijárattal a teraszra és a besüllyesztett köralakú napozórészre.
A gyönyörű, virágzó növényzettel rendelkező kertben a 20 m2 felületű kerti tó, a fedett terasz hagyományos kemencével, hozzájárul a természetben töltött napok nagyszerű hangulatához.
2 autó számára zárt garázs biztosított, illetve további autók parkolására van lehetőség külszínen telken belül. Az ingatlan előtt is kialakításra kerültek vendégparkolók.
További információkkal kapcsolatfelvétel után állunk rendelkezésre!
Kérésére küldünk alaprajzot és 3D-s websétát.

hirdetés
© 2018