400 000 000 Ft
458,7 E Ft/m2
400 M Ft
458,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, 6 szobás

872  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
872 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Elhelyezkedése: Zöldövezet Tájolása: Dél-keleti tájolású Állapota: Kiváló Komfort besorolása: Luxus komfortos Építési éve: 1997 Alapterülete: 412 m2 Telekterülete: 872 m2 Szobák száma: 6szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz, Fa Fűtés típusa: Központi gázkazánnal Homlokzat állapot: Nívós Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Garázsban Kilátás: Utcafronti kilátás, Városi panoráma Napelem: Nincs Jellemzői: Csendes környék, Két bejárat, Fűtött garázs, Ikergarázs, Udvari terasz, Beépített szekrény, Beépített konyhabútor, Autóbeálló, Kert, Kerítés, Parketta burkolat, Egyedi vízóra , Jacuzzi, Saját fúrt kút, Térkő, Kapunyitó automatika, Jó közbiztonság, Beépített tetőtér Energetikai besorolás: B Tv, Internet: Kábeltévé, Internet, Vezetékes telefon Közelben: Iskola, Óvoda, Villamos, Autóbuszállomás Rezsi költség(Ft): 100000 Terhelések: Az ingatlan nemtehermentes Eladásra vonatkozó információk: Kizárólag magánszemélyek jelentkezését várjuk
Kizárólag irodánk kínálatában elérhető!
Óbudán a Táborhegyen LUXUS családi ház eladó!
Extra mínőség egy szuper elit hegyvidéki lokációban:
Ez a HEBEL falazóelemből épült otthon szép, szilárd és kényelmes lakhatás biztosít.
A HEBEL panelek jól teljesítenek a hő szempontjából, nyáron hűvösen tartják a házat a hőségtől, télen pedig melegen és otthonosan. Ez azt jelenti, hogy kevesebb lesz a fűtés és hűtés számlája,; és ez energiaköltség megtakarításhoz vezethet.
A HEBEL kiváló akusztikai teljesítménye a helyiségek és a padlók közötti zajcsökkentést jelenti, ezzel maximálisan csendes és békés otthont teremtve.
Imádni fogsz hazajönni a HEBEL-ből épült házadba.

A ház nyílászáróit az Európában piacvezető KÖMMERLING ABLAK cég elektromos műanyag redőnyökkel telepítette, a tetőtéri ablakok pedig VELUX esőérzékelősek és távírányítóval vezérelhetőek valamint el. napfényrolóval vanak ellátva;
és a riasztó bekapcsolásakor automatikusan záródnak.
A tágas 2 állásos mélygarázs Kling automata szekvencionált garázsajtóval, fűthető lejáróval épült.
A dekoratív és rendkívűl masszív szinterezett kovácsoltvas kőkerítésben 3 személykaput találunk és beépített a kertvilágítás
A ház műanyag esőcsatorna rendszerrel épült, a garázsszint bevilágításáról minden oldalon angolakna gondoskodik.

A hatalmas kb. 50 m2-es, közvetlen terasz és kertkapcsolattal rendelkező nappali galériás kialakítású és 6 méter a belmagssága.

A ház új tulajdonosának kényelmét a szülői fürdőszobában lévő beépített 2 személyes jacuzzi mellett további 2 igényes fürdőszoba, nagyméretű gadróbszoba, háztartási helyiség (mosókonyha) bútorba épített akvárium, fitness teremnek kialakított helyiség a garázsszinten, márványburkoltú kandalló és sok egyéb igényes megoldás is szolgálja.

A ház extra miliőjét a pácolt kényelmes tölgyfa lépcsők, korlátok és beépített világítással készült boltívek és könyvespolcok nagyban meghatározzák.

Az 1082 m2-es enyhén lejtős ősfás és parkosíott telken az automata öntözőrendszer kiépített valamint gyermekjátszó és kerti sütőgetőhely is van.

A beltér:
padlóba rejtett radiátorok - padlófűtés-álló parketta burkolattal

A környékről:
teljesen beépült frekventált hegyvkidéki környezet, aszfaltos utcákkal, nagyértékű családi házakkal, a Flórián tértől mindössze. kb. 6-8 percre

hirdetés
© 2018