39 900 000 Ft
848,9 E Ft/m2
39,9 M Ft
848,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Békásmegyeren, III. kerület József utca, 1+2 szobás

47  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
60 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Egyedi tervezésű ház TULAJDONOSTÓL eladó.
Akik Budapesten szeretnek élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben azoknak, ezt a környéket ajánlom. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu. Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegő. Erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben.
A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méter, HÉV megálló 8-10 perc, éjszakai járat.

Ez az ingatlan 2 darab különálló épületből áll, így két generációnak is teljesen alkalmas, de egybe is nyitható. A saroktelek gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában található. Akik befektetést keresnek és házat is azoknak is tökéletes, az egyikben lakik, a másikat kiadja?
A kisebbik épületet nemrég újítattuk fel, csak a főfalak maradtak meg, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kb. 47,5nm-es kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelés illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki két fő részére kényelmes. A kertben nyitott kocsibeálló lett kialakítva. Itt van pár befejezetlen tétel ami az új tulajdonosra vár. Egyedi cserépkályha + 2MFt a vételáron felül!
A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel, bruttó kb. 90nm.
A nagyobbik épület 69.900.000Ft a fenti 39.9MFt-os áron felül. Együtt és külön-külön is eladóak.

hirdetés
© 2018