240 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
240 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Testvérhegyen, 8 szobás

210  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
1212 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nagyszerű lehetőség Testvérhegy csendes környezetében, egy tökéletesen kialakított családi ház formájában.

Az ingatlan két különálló bejárattal rendelkező lakásból áll, lehetővé téve a kényelmes együttlétet és az egyéni privát területek kihasználását is. A 220 nm-es ingatlan 8 szobából és három fürdőszobából áll, többszintes kialakítással, ideális megoldást nyújtva két generáció számára, hogy kényelmesen éljenek együtt.

Mindkét nappaliból könnyedén kiléphet a hangulatos teraszra, ahol élvezheti a gyönyörű kertet és a friss levegőt. Az ingatlan mindenki számára megfelelő helyet kínál, lehetővé téve a családi összetartozást és az egyéni kényelmet egyszerre.

A 1212 nm-es telek elegendő helyet biztosít a gyerekeknek is, hogy biztonságos környezetben játszhassanak és szaladgálhassanak. Az ápolt kert fákkal, örökzöldekkel és gyönyörű virágokkal díszített, varázslatos látványt nyújtva az év minden szakában.

Az ingatlanhoz tartozik egy 3 autó számára kialakított garázs, valamint tárolóhely is rendelkezésre áll a 150 nm-es pinceszinten. A környék gyönyörű és ideális azok számára, akik szeretik élvezni a természet közelségét.

Ha álmai otthonában szeretne élni a Testvérhegyen, ne habozzon! Hívjon most, és tegye meg az első lépést a saját paradicsoma felé!

hirdetés
© 2018