189 000 000 Ft
979,3 E Ft/m2
189 M Ft
979,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Csillaghegy, Budapest, 5 szobás

193  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
607 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csillaghegyen, közvetlenül a gyönyörű Rókahegyen, a természetvédelmi terület mellett eladó ez a kivételes örökpanorámás otthon.
A ház elhelyezkedése ideális, közel a természethez és mégis könnyen megközelíthető Budapest központjából, akár tömegközlekedéssel is.

Az épület 1985-ben téglából épült, szerkezetileg hibátlan állapotban van. Jelen állapotában is lakható, de egy kisebb felújítás után csodaszép modern, saját igényt kielégítő otthon varázsolható belőle.

Jelenleg egy napfényes nappali, különálló konyha, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, vendég WC és több gardrób helyiség van az épületben.

Gépészetileg felszerelt, gázfűtésű kazánnal, 2 villanybojlerrel, 2 db hűtő/fűtő klímával rendelkezik.

Az ingatlan a szomszédoktól jól szeparált, a kert gondozott, több nagyobb fa, örökzöld található benne.

A környék biztonságos és nyugodt, így ideális választás családoknak vagy mindazoknak, akik egy olyan otthont keresnek, ahol a város zajától távol, de mégis közel érezhetik magukat a városi kényelemhez. Az utcában a lakóközösség igazán összetartó, figyelnek egymásra.

Óvodák, iskolák, boltok, orvosi rendelők éjjel-nappali gyógyszertár a közelben, és akár a csodás csillaghegyi strand is csupán pár perces távolságban van.

Tulajdonostól eladó. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Kérem, ingatlanosok ne keressenek!

______________________________________________________________________

For sale in Csillaghegy, at the hillside of Rókahegy, close to a conservation area, an Eternal Panoramic 3-storey house.
The house was built in 1985, it is structurally in perfect condition. Can be leveraged and move in the current state, but after a minor refurbishment it can be turned into a beautiful modern home that could meet individual preferences.

The property features a sunny living room, kitchen, 4 bedrooms, 2 bathrooms, guest restroom and many wardrobe rooms in the current setup.

The property has gas boiler heating system, electric boilers, and 2 air conditioners.

It is isolated from the neighbors creating a peaceful environment, in the garden there is a nice park with ancient and evergreen trees.

The neighborhood of the property is unparalleled, safe and peaceful. It is an ideal choice for families, those are looking for a home far from the noise of the town but still with access to all urban features, kindergartens, schools, groceries, doctor’s office and 24 hours pharmacy in walking distance, could reach downtown easily and quickly either with car or public transport.

Directly from the owner, for more information, please do not hesitate to contact me.

hirdetés
© 2018