129 990 000 Ft
619 E Ft/m2
130 M Ft
619 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, III. kerület cím nincs megadva

210  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
állapotú
417 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Induljon a napja a reggeli kávézás varázslatos élményével ebben az otthonban, melynek terasza egy igazi oázis a béke és nyugalom szerelmeseinek. A csendes, nyugodt utca még inkább kiemeli ezt az otthon meghitt hangulatát, ahol minden pillanat tökéletes harmóniában telik el. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy minden reggel újra megtapasztalhassa ezt a csodálatos életérzést!

Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában elérhető! Békés-Ófalun, a csendes részén, ez a felújított, 5 szobás dupla komfortos nettó 210 nm-es, belső kétszintes, önálló 417nm kerttel rendelkező családi ház. Az ingatlan akár két generáció együttélésére is alkalmas. A tetőt 3 éve felújították, a gáz-cirkót kazánt cserélték. Az ablakokon roló található, illetve a terasz felől a maximális kényelem biztosítására elektromos a rolóval szerelték fel.
A házhoz tartozik egy három állásos garázs és egy száraz pince is.

A napfényes dél-nyugati tájolás és a parkosított kert még inkább fokozza az otthonos hangulatot. A napelemek a tetőn, elektromos garázskapuk, riasztórendszer és hőszigetelés gondoskodnak a kényelemről és a biztonságról. A modern berendezések, mint például az inverteres klíma és a padlófűtés, pedig még kellemesebbé teszik az otthont.

Közlekedés szempontjából is kitűnő helyen található a 243-as busszal Békásmegyer hév végállomásig juthatunk.
M273424
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018