420 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
420 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Testvérhegy, 11 szobás

326  m2 alapterület
11 szoba
állapotú
1203 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

III. kerület hegyoldalán, Testvérhegyen, 1203 nm-es parkosított telken elhelyezkedő, 2005-ben épült, 3 emeletes, liftes, 5 lakásos társasházként funkcionáló ingatlan egyben eladó. A pinceszinten 12 állásos teremgarázs és több tárolóhelyiség van.

Az utca alacsony forgalmú, és a házat is egy saját bevezető úton közelíthetjük meg, ahonnan közvetlenül a teremgarázsba parkolhatunk be. Így az utcáról a telekre és a házhoz nem lehet belátni.

A 3 szintes épület eredeti elosztása 5 lakás, természetesen külön mérőórákkal, külön gázcirkó kazánnal. A földszinten és az emeleten 2-2 lakás, és a 2 emeleten 1 nagy lakás van. Jelenleg a földszinten és az emeleten lévő 2-2 lakás egybe lett nyitva, de egy fal visszaalakításával már szét is választható újra. A tetőtéri lakás maradt eredeti elosztásában. Így most az épület szintenként 1-1 lakásként használva.

Lakások méretei egybenyitás után:
- földszint: 105,66 nm lakótér + összesen 47,6 nm terasz,
- 1.em. 113,67 nm lakótér + összesen 25,54 nm erkély
- tetőtér: 70,22 nm lakótér + 10,9 nm erkély.

Napsütötte tágas terek, igényes, szép állapot jellemzi a lakásokat. Mindegyik saját terasszal vagy erkéllyek rendelkezik.

Főbb műszaki adatok: építés éve 2005, szabadon álló beépítéssel, tégla falazat, monolit vasbeton födém, fa szerkezetű magastető, műanyag nyílászárók, lakásonkénti külön mérőórák (5 db), ami nagy előnyt jelent, hiszen ezáltal a lakások rezsije belefér a kedvezményes energia díjakba.

A telek rendezett, füvesített, öntöző rendszerrel tartható frissen. Fák, bokrok, kerti tó kellemes környezetet nyújt mind érzésben, mind látványban.

Ajánlom olyan befektetőnek, vállalkozóknak, aki panzióként működtetné, de remek lehetőség magánklinikának is, mivel a garázstól akadálymentesen megközelíthető a lifttel, és az 5 lakás az praktikusan minimális átalakítással 5 külön magánrendelővé alakítható.

Ha nem üzleti jellegben gondolkodik, akkor több generáció komfortosan elszeparált együttélésére is remek lehetőséget nyújt.

Nem talál a budai oldalon ár-érték arányban hasonló méretű és hasonló funkciókkal rendelkező másik ingatlant ebben a kategóriában.
Bővebb információkért keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018