650 000 000 Ft
2 M Ft/m2
650 M Ft
2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Törökvészen, Budapest, Nagybányai út

321  m2 alapterület
6 szoba
1033 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a II kerületben, a Nagybányai úton egy 321 m2-es (bruttó 370 m2), 6 szobás, 3 fürdőszobás, MEDENCÉS, TERASZOS, 3 szintes családi ház 1033 m2-es telken, 2 kocsibeállós GARÁZZSAL.

A belső terek tágasak, modernek és otthonosak. A funkciók optimálisan lettek kialakítva, a nagy ablakfelületeken keresztül és a teraszokról élvezhetjük a PANORÁMÁT, a VÉDETT KERT és a MEDENCE látványát. Az egész ház és a kert is úgy lett kialakítva, hogy az utcáról és a szomszédoktól sem lehet belátni. Csend, nyugalom vesz körül minden oldalról.

A medence fűtött, a kertben öntözőrendszer került kialakításra. Az ház nagyobb részében padlófűtés van radiátorokkal kiegészítve. A fűtést és a melegvizet gázkazán és külön melegvíztároló biztosítja. KLIMÁK is beépítésre kerültek.
Az épületet folyamatosan karbantartották, Nagyobb felújítás és átalakítás történt 2013-ban és 2020-ban.

A fákkal körül ölelt kertből a középső szintre érkezünk. Itt kapott helyet a ház központi része a nappali, étkező, konyha, dolgozószoba és könyvtárszoba, a kényelmes előszobából külön wc és gardrób is nyílik.

Az emeleten 2 erkélyes hálószoba helyezkedik el, fürdőszoba, mosókonyha, a szobákhoz gardróbok lettek kialakítva.

A MEDENCE szinten lévő 65 m-es lakrész ami közvetlenül, terasszal kapcsolódik a kerthez, saját konyhával, fürdőszobával, gardróbbal rendelkezik ideális nagyobb gyerekekkel is akik a szülők mellett de mégis önállóan lakhatnak.

A házban helyet kapott egy SPA rész is szaunával, masszázs zuhanykabinnal.

A ház jelenleg 6 szobás viszont számos lehetőséget rejt magában. A jelenlegi funkciókon kívül lehetőség van 8 szoba kialakítására is. A könyvtár rész átalakított, vissza alakítható az eredeti alaprajz szerint szobává mert ablakokkal rendelkezett. A szobákon kívül több gardróbszoba és tároló helyiség áll rendelkezésre. A 3 fürdőszobán kívül plusz 2 wc kézmosóval szolgálja egy nagyobb család kényelmét is.

A lokáció kiváló, 15 perc autóval a belváros, 3 perc a Törökvész úti busz végállomás viszont ha kirándulni szeretnénk a közelben a Hármashatárhegy.


Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen.
Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.
Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018