250 000 000 Ft
874,1 E Ft/m2
250 M Ft
874,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Remetekertvárosban, 9 szobás

286  m2 alapterület
9 szoba
állapotú
586 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

II./a. ker. Remetekertváros központi részén eladó egy 586 m2-es telken álló 286 m2 -es, 3 lakószintes, 10 szobás, 3 fürdőszobás, nagy teraszos, 2 erkélyes, kívül-belül jó állapotú családi ház.
A jó formájú, sík, füvesített, összközműves telken álló épület 1997-ben épült.sávalappal, 38-as porotherm NF fügőleges teherhordó szerkezettel, monolit vasbeton födémekkel, Bramac cserépfedéses faszerkezetű kontyolt nyeregtetővel.
A szekcinálható riasztórendszerrel felszerelt ház fűtése és meleg vízzel ellátás gázkazánról működő házközponti, radiátorokkal. A fa szerkezetű külső nyílászárók hő- és hangszigetelt üvegezésűek.
Az épület szintezése a terepviszonyokhoz igazodiik, így a kiszolgáló helyiségeknek (kazánház, mosókonyha, barkács helyiség, tároló) helyet adó alagsoron kívül 3 lakószint nyújt tágas teret az itt lakóknak.
A szinteltolásos öldszinten a terasz- és kertkapcsolatos 56m2-es nappali mellett helyel kapott a 18m2-es étkező, mellette 9m2-es konyha és azt kiszolgáltó spájz, továbbá tágas vendégszoba, egy ablakos, kényelmes méretű fürdő-wc-vel, előszoba és gardrób. A gépesített konyhabútor, valamint a beépített szekrények természetesen a vételár részét képezik.
Az erkélyes emeleti lakóteret 3 külön nyíló szoba (22m2, 16m2; 19,3 m2 alapterületűek, közülük 2 szobából kijárat van az erkélyre), gardrób, fürdő wc-vel és külön wc, zuhanyzó, valamint egy hall - ahonnan a helyiségek nyílnak - alkotja.
A tetőtérben is 3 külön nyíló szoba ad elkülönülésre helyet, mellettük egy fürdő-wc, gardrób, és erkély található.
A gondozott kertben kialakításra került állandó építményként egy kerti étkezéshez használatos pergola kemencével.

A ház földszinti közös helyiségeit az egy légtér révén rendkívül tágas, funkcionálisan némileg elkülönülő terek és a nagy üvegfelületű ablakokon, tolószerkezetű teraszajtókon mindenhova beömló fény jellemzi.
Az egyes lakószintek szinte külön életterekként, apartmanként funkcionálnak, amiket kényelmes lépcső köt össze.
A parkolás a ház előtti felszíni autóbeállón jelenleg 2 autó számára megoldott, de lehetőség van további autók utcai parkolására a telek bejárata előtt.

A közelben iskolák, óvodák, üzletek, vendéglók, uszoda, művelődési ház egyaránt gyorsan, kényelmesen, akár gyalog is eérhetők, de a bevásárló központokhoz sem túl messzire utazni.
A természet közelsége, a környező domboldalak látványa kivételes atmoszférát biztosít ennek a jól megközelíthető ingatlannak, ami kitűnő lehetőség akár kétgeneráció összeköltözéséhez, akár több gyerekkel kényelmes házra vágyóknak!

CSOK, hitel is igénybe vehető az ingatlan megvásárlása során!

hirdetés
© 2018