359 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
359 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Budaörs, 7 szobás

300  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
530 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

BUDAÖRS legkedveltebb, felső kertvárosi részén, XI.kerülethez közel, NAPHEGYEN, FARKASRÉTI út egyik legjobb, legcsendesebb, zöld, jó lakóközösségű mellékutcájában, 2002-ben épült, kitűnően megépített és karbantartott, MINŐSÉGI KIVITELEZÉSŰ, tehermentes, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ eladó!
A rendkívüli TÁGAS terekkel bíró, saját célra épített, körbejárható ingatlan gyönyörű növényekkel, örökzöldekkel beültetett, gyepesített, ~530 nm-es telekre épült.
A nappali + öt hálószobás, több teraszos, napsütötte, világos ingatlan K-D-DNY-i fekvésű, rendkívül jó beosztású, közvetlen TERASZ- és KERTKAPCSOLATOS. Az átgondolt tervezésű és kialakítású, luxus felszereltségű ingatlan igazi kényelmes, jó hangulatú, barátságos, meghitt családi otthon.
A kiváló beosztású házra jellemzőek a nagy méretű, jól bútorozható szobák, a tágas terek, a jó térérzet. A ház földszintjén a jó méretű nappali található étkezővel, amerikai konyhával (beépített, gépesített, egyedi, igényes, szép, tömör fa konyhabútorral), kamrával, terasszal. Ezen a szinten van még egy hálószoba, fürdőszoba, WC, előszoba, és közlekedő beépített gardróbszekrényekkel. Az emeleten négy külön bejáratú hálószoba, teraszok, nagy fürdőszoba, WC, beépített gardróbok, gardróbszoba kapott helyet. A kiszolgálószinten lévő - fűtött lehajtón megközelíthető - három gépkocsi parkolását biztosító garázsból kényelmes feljárat nyílik a házba; ezen a szinten van a kazánház is, valamint tárolók, háztartási helyiség, infraszauna, WC, valamint egy - nagy ablakos, világos - szuterén szoba, mely jelenleg fitneszterem, de kiváló lehet más célra is, akár vendég-, vagy dolgozószobának, irodának, kamasz gyermeknek.
A kitűnő felszereltségű házban tömör fa burkolatok, beltéri ajtók, lépcsők kerültek beépítésre, az ablakokon redőnyök, szúnyogháló, központi porszívó, valamint kiépített klíma és riasztórendszer, a kertben kültéri medence szolgálja a lakók kényelmét. A parkosított, örökzöldekkel beültetett, füvesített, ápolt, szép kert automata öntözőrendszerrel felszerelt. A ház 38-as téglából épült, 5 cm-es külső terranova hőszigetelő vakolattal ellátott. A család saját maga számára építtette az ingatlant, minden dokumentáció, tervek, építési folyamatok, munkálatok a rendelkezésre állnak.
A csendes, kedvelt lakókörnyezetű ingatlan elhelyezkedésére jellemző a jó közlekedés és infrastruktúra; méretéből és beosztásából adódóan kitűnő választás lehet akár nagyobb családnak, vagy több generáció együttélésére is.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

hirdetés
© 2018