42 000 000 Ft
857,1 E Ft/m2
42 M Ft
857,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budaörsi eladó családi ház, 2 szobás, 49 négyzetméteres

49  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
64 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az OTP ingatlanpont kínálatából eladó Budaörsön 2 szobás kis családi ház. A ház beton alapon téglából épült beton födémmel és pala tető fedéssel.
A ház nincs beszigetelve, és még a vezetékeket sem cserélték ki, az eredeti az építéskor beépített anyagokkal van ellátva. A nyílászárói régi vékony üveges ablakok és régi bejárati ajtó. Éjszakai áram be van vezetve a házba.
Budaörs csendes kis egyirányú utcája igen barátságos családias hangulatú. A ház 49m2, két szobából, egy fürdőszobából ahol megtalálható a WC is, egy konyhából és egy előszobából áll. A telek hozzá egészen kicsike mindössze 15 m2, így az ingatlan komplett 64m2.
Az ingatlanhoz beállni nem lehet autóval.
M276231
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018