139 900 000 Ft
508,7 E Ft/m2
139,9 M Ft
508,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 7 szobás családi ház Budakalász

275  m2 alapterület
7 szoba
felújítandó
754 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budakalász zöldövezeti részén, 754 nm-es telken, 3 szintes családi ház, amely kiválóan alkalmas két vagy három generáció együttélésére, valamint nagycsaládosok részére is.

Az ingatlan 1978-ban épült, 7 db különálló, tágas, napfényes szobával rendelkezik. Az ingatlan minden egyes szintjén 1-1 nappali, konyha, fürdőszoba és erkély található. Az erkélyekről csodálatos panorámában gyönyörködhetünk a Visegrádi-hegységtől a Szentendrei-szigeten, a Megyeri hídon át, egészen Békásmegyerig. Napos, száraz időben a Kékestetőig is el lehet látni.

Az alsószinten lévő nagy garázs biztosítja a közvetlen beállást illetve az udvaron még egy további gépjármű beállására is van lehetőség.

A ház mögötti 500 nm-es tágas kert ideális lehet gyümölcsfák telepítésére, illetve virágos kert kialakítására, valamint családi események, baráti összejövetelek lebonyolítására.

Az ingatlan 1978-ben épült, minden eredeti állapotban van, így igény szerint egy teljeskörű felújítással csodás otthonná varázsolható. A családi ház jelenleg lakott, de a konyhák és a fürdőszobák retrók, így modernizálásukra megérett az idő.

A település infrastrukturális ellátottsága kiváló, a tömegközlekedés is tökéletes a HÉV megálló 3 perc sétatávolságra van, amivel könnyedén be lehet jutni Budapestre.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.

Referenciaszám: M279117

hirdetés
© 2018