139 900 000 Ft
508,7 E Ft/m2
139,9 M Ft
508,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budakalász családi ház eladó, 7 szobás

275  m2 alapterület
7 szoba
felújítandó
754 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budakalász zöldövezeti részén, 754 nm-es telken, 3 szintes családi ház, amely kiválóan alkalmas két vagy három generáció együttélésére, valamint nagycsaládosok részére is.

Az ingatlan 1978-ban épült, 7 db különálló, tágas, napfényes szobával rendelkezik. Az ingatlan minden egyes szintjén 1-1 nappali, konyha, fürdőszoba és erkély található. Az erkélyekről csodálatos panorámában gyönyörködhetünk a Visegrádi-hegységtől a Szentendrei-szigeten, a Megyeri hídon át, egészen Békásmegyerig. Napos, száraz időben a Kékestetőig is el lehet látni.

Az alsószinten lévő nagy garázs biztosítja a közvetlen beállást illetve az udvaron még egy további gépjármű beállására is van lehetőség.

A ház mögötti 500 nm-es tágas kert ideális lehet gyümölcsfák telepítésére, illetve virágos kert kialakítására, valamint családi események, baráti összejövetelek lebonyolítására.

Az ingatlan 1978-ben épült, minden eredeti állapotban van, így igény szerint egy teljeskörű felújítással csodás otthonná varázsolható. A családi ház jelenleg lakott, de a konyhák és a fürdőszobák retrók, így modernizálásukra megérett az idő.

A település infrastrukturális ellátottsága kiváló, a tömegközlekedés is tökéletes a HÉV megálló 3 perc sétatávolságra van, amivel könnyedén be lehet jutni Budapestre.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.

Referenciaszám: M279117

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018