95 900 000 Ft
737,7 E Ft/m2
95,9 M Ft
737,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Budakalász, 130 négyzetméteres

130  m2 alapterület
4 és fél szoba
felújítandó
535 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budakalász kedvelt részén, az Omszki tónál, csendes, forgalommentes utcában eladó 130 nm-es családi ház, 530 nm-es összközműves telken. A ház beköltözhető állapotú, de felújításra szorul, könnyedén két generációssá/ két lakás alakítható ki. A földszintén két szoba, konyha, kamra és fürdőszoba, ahonnan ideiglenes lépcsővel megközelíthető a beépített tetőtér.
Az emeleten két szoba és fürdőszoba van kialakítva pillanatnyilag. A panorámás erkélyről ki lehet alakítani egy külső lépcsőt két generációs opció esetén. Szuterén szinttel rendelkezik. A telken továbbá több taroló, garázs, és a főházhoz közvetlen hozzá épített kis vendégház is található. Szépen gondozott kert, melynek locsolása fúrt kútból történik. Ideális lokáció gyerekes családoknak, sportok kedvelőknek : 1-2 perc gyalog az Omszki tó (játszótér, futópálya, éttermek, vízi sport lehetőségek, tenisz pálya, sport center, sí központ, gyerek fejlődési központ, bolt, étterem és sok más), mindössze 8 percre a HÉV, iskola, óvoda, nagy bevásárló központ. 1/1 tulajdonú, tehermentes ingatlan.
M282373
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018