72 000 000 Ft
654,5 E Ft/m2
72 M Ft
654,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Bősárkány, 5 szobás

110  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
1429 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győrtől 30 percre, az M85-ös úton megközelítve, van egy HÁZ, amit feltétlenül érdemes megnézni, ha Ön egy KÉNYELMES, GYÖNYÖRŰ és MINŐSÉGI OTTHONT KERES, NÉMI KIS LUXUSSAL, ELÉRHETŐ ÁRON!!!

Na de lássuk csak, mit is kínálok Önnek!
A ház egy 2200 fős faluban Bősárkányban található, melynek utcái rendezettek, zöldövezete gondozott, csinos kis házai kedves lakókat rejtenek. A telek 1429 m2-en terül el, melyre egy 110 m2-es, egyszintes lakóingatlan épült. A házzal egybeépült egy DUPLABEÁLLÓS 32 m2-es GARÁZS, továbbá NYÁRI KONYHA, FATÁROLÓ és KUTYAKENNEL is megtalálható az udvaron. A lakóház kívül-belül a hagyományos és a modern elemeket ötvözi, melyek szépen kiegészítik egymást. A VADONATÚJ antracit KERÍTÉS mögött, - mely egy kiskaput és egy úszókaput foglal magába -, a TÉRKÖVEZETT BEJÁRÓN keresztül juthatunk be az ingatlanba. A ház előtt elegáns dekorkaviccsal borított előkert díszeleg örökzöldekkel tarkítva, a kert többi részét rózsák, cserjék és gyümölcsfák teszik változatossá. Már az előszobába lépve érezzük, hogy ez most valami MÁS! Minden újszerű, tiszta, elegáns, itt-ott egy kis kőberakás, egy téglasor vagy valami egyedi kiszögelés teszi karakteressé a teret. Az egész ház hívogató, világos, kényelmes, azonnal újraértelmezzük az OTTHON fogalmát! A tágas ELŐSZOBÁBÓL egy KÖZLEKEDŐ vezet a lakás többi részébe, ahol egy minden igényt kielégítő KONYHA áll a főzni szeretők rendelkezésére. Ehhez természetesen egy nagyméretű ÉTKEZŐ is dukál, ahol akár nagyobb társaság is kényelmesen elfér. A tágas NAPPALI a pihenésen kívül egy DOLGOZÓSAROKKAL is megörvendeztet, másik végében egy GARDRÓB rejti el az egész család ruhatárát. A lakók magánéletét 4 KÜLÖNÁLLÓ SZOBA biztosítja, az esti ejtőzésről egy nagyméretű FÜRDŐSZOBA gondoskodik. A garázsból lépcső vezet a ház alatti PINCÉBE, mely száraz, nem dohos, kellő helyet biztosít a mindennapi használaton kívüli dolgoknak.

Nézzük hát a műszaki paramétereket.
- Az ingatlan 1963-ban épült téglából, jelenlegi lakói alakították át a mostani formájára.
- A tető 2007-ben készült, új lecezéssel, szigeteléssel, cseréppel fedve.
- A mennyezetbe 10 cm üveggyapot szigetelés és hőfólia került.
- 2020-ben a ház 10 cm-es külső szigetelést és szinezést kapott, ezáltal elnyerve a tetszetős külsőt, melyet éjszakai világítás tesz még különlegesebbé.
- A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben minőségi kerámia burkolat található.
- A konyha teljeskörűen gépesített, BOSCH sütő, ELEKTROLUX főzőlap, BEKO mosogatógép és BREGENZ páraelszívó áll rendelkezésre.
- Az otthon melegéről 2019-es SAUNIER DUVAL gázkazán gondoskodik, lapradiátoros hőleadókon keresztül.
- Az étkező fölött dekor spotvilágítás biztosítja a hangulatot.
- A 2 rétegű fehér műanyag ablakok szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak.
- A konyhában 2022-es 2,5 kW-os, a nappaliban 3,5 kW-os FISCHER hűtő-fűtő klíma szabályozza igény szerint a megfelelő hőfokot.
- A TV és az internet a T-home hálózatán keresztül működik tökéletesen.
- A dupla garázson 2 db HÖRMANN billenő kapu teljesít szolgálatot.
- A személybejáró és az úszókapu automatizálásra eőkészítve.
- Az udvaron kerti csap, a nyári konyha villannyal rendelkezik.
- A ház melletti fedett kiülőben ÉPÍTETT KEMENCE, BOGRÁCSOZÓ, GRILLEZŐ és FÜSTÖLŐ várja a megéhezőket.
- NA ÉS MI VAN MÉG KÖZVETLENÜL A HÁZ MÖGÖTT???? Egy 6 személyes tökéletes ellazulást biztosító HORDÓSZAUNA, mely kihagyhatatlan élményt nyújt akár minden nap!

Kell-e ennél több? Talán igen, talán nem. Egy biztos! A ház és az udvar gondos kezek által épült, minőségi anyagokból, jó ízléssel, szépérzékkel, figyelembe véve a praktikumot, a kényelmet és a család igényeit. Ha Ön nagyobb családdal rendelkezik, vagy hasonló tervei vannak és szívesen lakna egy hangulatos faluban, csupán fél órányira Győrtől, higgye el, érdemes megnézni!

Ha szeretné megtekinteni ezt a remekbeszabott otthont, vagy további kérdése lenne, keressen bátran, hétköznap vagy hétvégén egyaránt!

hirdetés
© 2018