38 900 000 Ft
324,2 E Ft/m2
38,9 M Ft
324,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bóly családi ház eladó, 4 szobás

120  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
722 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház központi elhelyezkedéssel!
Itt az egyedülálló lehetőség arra, hogy saját vállalkozását megvalósítsa vagy álmai otthonát alakítsa ki a város központjában! Ez a 120 m2- es, zárt-soros beépítésű ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, legyen szó akár üzleti célú hasznosításról vagy saját otthonának megteremtéséről.
Az ingatlan egy 722 m2- es telken helyezkedik el. A rendezett, parkosított udvarban műhely és tárolók találhatók, melyek akár egybenyithatók. Közművesített, a tetőszerkezet jó állapotban van. A fűtést gázkonvektor, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.
Főbb jellemzők:
Felújítandó állapot: Bár jelenleg felújításra szorul, az ingatlan lenyűgöző potenciállal bír. Csak rajtad áll, hogy saját elképzeléseid alapján formálod meg.
Vert falazat: A hagyományos vert falazat megőrzi az épület eredeti jellegét, miközben lehetőséget ad a modernizálásra és az egyéni stílus kifejezésére.
Variálható terek: 4 nagy méretű szoba található, melyek tágasak és sokoldalúak, lehetőséget kínálva arra, hogy azokat az igényeknek megfelelően alakítsa át.
Befektetési lehetőség: Az ingatlan 2 részre osztható. Az első rész akár üzlethelyiséggé alakítható, a hátsó pedig új otthonnak adhat helyet.
Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Az önkormányzat bölcsődét, kétnyelvű óvodát és általános iskolát, könyvtárat és közművelődési intézményt működtet. Mohács 14, Pécs 24 km -re található. Az M6- os autópálya lehajtója 2 km távolságra van, könnyen megközelíthető.
Legyen az álmai vállalkozásának vagy otthonának kiindulópontja ez a lenyűgöző ingatlan! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!
Ha további információra lenne szüksége, kérem vegye fel a kapcsolatot a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018