17 200 000 Ft
242,3 E Ft/m2
17,2 M Ft
242,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Bököny, 3 szobás

71  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
2751 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Bököny település központjához közel, csendes, aszfaltozott utcában, 71 m2-es, szilárd alapokon álló, száraz, stabil, felújítandó családi ház, 2751 m2-es telken eladó. A település közel van Nyíregyházához, de Debrecen is mindössze 20 percnyi autózásra található.

A háznak terméskő alapja van, a falazata masszív vert sárfal. Aki ezt a technológiát ismeri, tudja, hogy nagyon jó a hőszigetelő képessége. Itt nincs szükség az 50 cm-es fal miatt klímára. A tető már felújított.
A fűtése gázkonvektorral és cserépkályhával megoldott.

Tágas előszoba, 3 nagy szoba, ebből 2 különnyíló, utcafronti, nagy étkezőkonyha, kádas fürdőszoba, külön WC és spájz lett benne az 1960-as évek elején kialakítva. Az épület folytatásában nyári konyha, egy nagy száraz pince és ólak, terménytárolók vannak. A régi időkre emlékeztet az udvaron álló, jó állapotú góré is. A növényeket pedig fúrott kútról lehet locsolni.
Az udvaron önálló, aknás garázs áll rendelkezésre. A kert első része virágokkal, veteménnyel beültethető. Szőlőlugas fut a teraszon.
A telek hátsó részén most is aktívan gazdálkodik egy bérlő, aki a ház megvásárlása esetén is folytatná tevékenységét.
Jó elosztása, stabil, száraz állapota miatt különösen jó választás. Érdemes felújítani, átalakítani. Hangulatos kertjében az önellátás is megoldható, akár fóliasátor felállítására is van lehetőség.
Ajánlom a falusi CSOK-ra pályázóknak. Biztosak lehetnek abban, hogy megbízható házat vásárolnak.

hirdetés
© 2018