40 000 000 Ft
500 E Ft/m2
40 M Ft
500 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Bogyiszló, 3 szobás

80  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
724 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Bogyiszló csendes területén egy két épületből álló lakóingatlan.A nagyobb 80 nm-s lakóterületű ,3 szobás épület mellé 2003-ban egy újabb lakóépület került felépítésre,melyben egy nagy étkező konyha működik, a szoba,fürdő és Wc kialakítása ill a befejező munkalatokat nem végezték el-így az épület ezen részét garázsként használják.Kis ráfordítással önálló lakórészként funkcionálhat a központi fütés itt is működik.
A nagy épületben 3 szoba ,egy fürdőszoba-WC, főzőkonyha,kamra és egy tágas előszoba került kialakításra-az épület szigetelt és egy 15 nm-s terasza is van.
Az ablakok,hőszigetelt műanyag nyílászárók.A fürdőszoba és WC egy helyiségben van.A kis épületben a nagy étkezőkonyhában a családi összejöveteleken is kényelmesen elférnek.
A fűtés jelenleg a fatüzelésű kazánnal biztosított, a gázkazánt kevésbé használják.
A telek kerítéssel védett,egy részét konyhakertként használják, a nagyobb rész örökzöldekkel és virágokkal beültetett.
A település jól megközelíthető,iskola,óvoda,bölcsőde is van,jó a közlekedés a környező településekre,a megyeszékhelyre,va a közelben lévő nagyobb városokba is.
Az ingatlan megvásárlásához igényelhető falusi CSOk, CSOK+ is,ill lakás vásárlási hitel,az iroda a legjobb feltételek mellett térítésmentes segítséget nyújt.
A megtekintés időpont egyeztetés után lehetséges-további infó az irodában:Márta Ingatlan és Hiteliroda Szekszárd

hirdetés
© 2018