72 900 000 Ft
476,5 E Ft/m2
72,9 M Ft
476,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bői eladó családi ház, 5 szobás, 153 négyzetméteres

153  m2 alapterület
5 szoba
612 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Álmaik otthona várja Bő község csendes utcájában! Az ingatlan Bükhöz közel helyezkedik el, ahol óvoda, iskola, orvos, és posta is rendelkezésre áll, így minden szükséges infrastruktúra a közelben. Fedezze fel ezt a lenyűgözően felújított családi házat, amely tökéletes választás lehet nagyobb családok részére vagy akár otthoni vállalkozást is indíthat benne. A ház 153 nm-es területén öt hálószoba, egy tágas nappali, és egy 40 nm-es garázs található, ami elegendő helyet biztosít mindennapi kényelemhez és a hobbi tevékenységekhez egyaránt. A 612 nm-es gondozott kertben a gyerekek szabadon játszhatnak, míg Ön a teraszon élvezi a nyugodt környezetet.

A ház modernizált, a vezetékek és burkolatok cseréjét már elvégezték, csak az eredeti nyílászárókat kell esetlegesen lecserélni, hogy teljes legyen a komfortérzet.
A fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, így a téli napokon is meleg és otthonos marad a lakás.
Az impozáns, 32 nm-es nappali tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, a hozzá alakítható konyhával együtt pedig igazi központi térként szolgál.
Ezen felül, a tetőtéri szoba remek lehetőséget kínál vállalkozás indítására vagy akár önálló lakrészként való használatra is.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megszerezze álmai otthonát egy barátságos, nyugalmas közösségben.

hirdetés
© 2018