25 000 000 Ft
245,1 E Ft/m2
25 M Ft
245,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Bicske, 102 négyzetméteres

102  m2 alapterület
4 és 2 fél szoba
2137 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Haszonítsa ezt a Bicskén eladó 102 nm hasznos alapterületű családi házat az Önnek megfelelő módon

Lakáshitel és CSOK igénybe vehető az ingatlan megvásárlásához.

Eladó a képeken látható, jelenleg 2 különálló lakrésszel rendelkező családi ház. A 2137 nm-es Lke1 építési övezeti besorolású belterületi telek beépíthetősége 30%. A vegyes falazatú ház az 1960-as években épült sóskúti kőből és téglából. Az előző 8 évben számos felújítás megtörtént az ingatlanban. Víz, villany (1x32A teljesítmény) és csatorna közművek be vannak kötve a házba. Gáz közmű az utcában van. Kazánházból, vegyes (fa és szén) tüzelésű kazánnal megoldott a házközponti fűtés, a műanyag ablakokkal felszerelt családi házban.

A telken lakóház, melléképületek és ólak egyaránt megtalálhatók. Ha a térképmásolaton és a helyszínen látottak nem egyeznek, az épületek bontási -és feltüntetési költségét az eladó fizeti.

Gyalog 9 perc a focipálya és a Bicskei Torna Club.

Kérdése van? Megnézi személyesen?

Várom hívását!

Palotai Péter



A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

hirdetés
© 2018