86 900 000 Ft
321,9 E Ft/m2
86,9 M Ft
321,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bicskei eladó családi ház, 3+3 szobás, 270 négyzetméteres

270  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
állapotú
685 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Fejér vármegye BICSKE kertvárosi részén 2 generációs CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Jellemzői:

- 100 nm alapterületű szuterén, ami kialakítható lakóterületté
- energiatakarékos mert megkapta a teljes gáztámogatást
- külön választható két generációnak
- tágas nappali
- korszerű nyílászárók

BICSKE kertvárosi részén eladásra kínálunk kizárólag az OTP Ingatlanponton keresztül nettó 270 nm-es hasznos alapterülettel rendelkező CSALÁDI HÁZAT. A kétszintes ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik. A nyílászárókat már korszerű műanyagra cserélték, néhány helyen szúnyoghálóval ellátva.
A földszinti részen két bejáraton keresztül is bejuthatunk az ingatlanba. Az egyik előszobából a hatalmas nappaliba jutunk ahol egy térelválasztónak köszönhetően a konyhát elkülönülve is tudjuk használni. Ezen a szinten található még egy külön bejáratú szoba, két mellékhelyiség, fürdőszoba és innen tudunk lépcsőn keresztül az emeltre és a szuterén részre is eljutni az ingatlanon belül.
Az emeleti részen egy praktikus kialakításnak köszönhetően a család minden tagjának lehet külön fürdőszobája. Ezen a szinten 4 szoba, 3 fürdőszoba, konyha és két erkély is megtalálható.
A családi ház a támogatásoknak köszönhetően nagyon kedvező közüzemi díjakkal rendelkezik. Két villanyóra áll rendelkezésre és a leghidegebb hónapban a gázszámla 56e forint volt.
A kétszintes ház alsó szuterén része számos lehetőséget nyújthat az új tulajdonosának. Ezen a részen kialakítható saját lakórész, garázs, konditerem, szauna illetve bármi amit a képzeletünk megenged.

A kerti részben számos gyümölcs terem meg, megfelelően árnyékos, így családi, baráti összejövetelekre kiváló. Ajánlom az ingatlan nagycsaládosok vagy összeköltözők részére.

M247674
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018