379 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
379 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Biatorbágy, 260 négyzetméteres

260  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
632 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Biatorbágy Szarvasugrás lakópark kertvárosi részén, a Bia Korzóhoz közel eladó egy 260m2-es szinte vadonatúj minimál stílusú, luxus családi ház egy 632 m2-es önálló telken.

Az épület minőségi anyagokból, saját részre készült, nappali + 4 db hálószobával.

Csodálatos napfényes, tágas terek jellemzik (nappali 41.4 m2, konyha-étkező 47.2 m2, tágas hálószobák)

Fűtése-hűtése, melegvíz ellátása (HMV tárolóval) LG hőszivattyúval, padlófűtéssel, mennyezet hűtéssel megoldott, a friss levegőről egy új generációs kereszt-ellenáramú hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik.

Beépítésre került továbbá egy professzionális vízlágyító és vízszűrő berendezés is.

A házat körben sötétített üvegkorlátok és led világítás díszíti, az udvar és körben az épület szintén fényárban úszik, ha a tulajdonos úgy kívánja.

Hatalmas üvegfelületeit színes elektromos redőnyök árnyékolják, a teraszokra és erkélyekre emelő tolóajtókon keresztül juthatunk ki. A burkolatok nagy része márványból készült.

Körben masszív kerítés épült az intimitás megőrzése védelmében.

A kültéren zöldfelületként műfű került leterítésre, ezen kívül a gépkocsiknak igényes színes térkő burkolat készült.

A hátsó kertben létesült egy 3 m X 6 m medence profi eltolható fedéssel, hőszivattyús medencevízfűtéssel, teljes gépészettel.

További extrák: riasztó, (kamerás) kaputelefon, elektromos kapu távirányítással, érintőkapcsolók az egész házban, lépcsőház led világítás stb.
A (Whirlpool és Samsung) gépesített (magasfényű) konyhabútor a vételár részét képezi, a képeken látható egyéb berendezési tárgyak megvásárolhatók.

Vasútállomás gyalog 10 perc távolságban autóval 4 perc, ahonnan 2 megálló a Kelenföldi pályaudvar. Buszmegálló 5 perc sétára, ahonnan szintén a Kelenföldi pályaudvarra (Etele térre 30 perc) juthatunk.

Gépkocsival az M0, M1, M6 és M7 autópálya pár perc alatt elérhető.

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018