219 000 000 Ft
883,1 E Ft/m2
219 M Ft
883,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Biatorbágy, 248 négyzetméteres

248  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
1100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Imádja a zöld természetet, csendes, családias környezetet?
Engedje meg, hogy bemutassam Önnek az alábbi ingatlant!

 

Biatorbágyon, Bia városrészben 1100m2-es telken, 12 éve épült, önálló, két szintes déli fekvésű mediterrán családi ház eladó két beállásos garázzsal. 
Déli fekvésének köszönhetően nagyon világos. Az alsó szinten található a konyha mely 19m2-es, étkező-nappali 60m2-es, vendégszoba 12m2-es, fürdő, wc, kamra és egy háztartási helyiség. Az emeleten 3 halószoba (17-12-12m2-esek), 2 fürdő wc-vel, 2 gardrobe és egy intim terasz. A kert rendezett, fúrt kutas automata locsolórendszerrel. A közel 100m2-es teraszrész rendkívül napos déli tájolásnak köszönhetően.

Műszaki:
A ház 44-es Porotherm téglából épült, nyáron tartósan hűvösen tartja az épületet. Télen a meleget padló, mennyezet és falfűtés biztosítja (radiátorok nincsenek) helyiségenként saját termosztáttal. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatú. A nyílászárók thermo üveges, borovi fenyőből készültek, az árnyékolást igényes zsalugáterrel oldották meg.
A tulajdonos saját maga számára építette a házat, ezért a legapróbb részletekig minőségi anyagokkal és precizitással készült.

Környék:
A környék nagyon családias az utóbbi időben épült házakkal (beépítettlen telek már nincs), autóforgalom az utcában észre sem vehető, gyalogosan pár percre található: iskola, óvoda, dohánybolt, étterem, autóval pár percre pedig, bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, egészségház, fogászat, CBA, sportpark, futópálya, pékség, gumiszervíz. Az M1-es autópálya 4km-re van.

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk készséggel és díjmentes tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Ajánlás:
Ajánlom családosoknak, fiatal Pároknak, akik a családalapítás előtt állnak, de akár összeköltözök nagycsaládosok számára is kényelmes kialakítás lehetséges. 
Környezet, tiszta, jó levegő, zöldövezet, családias hangulat. 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018