23 000 000 Ft
267,4 E Ft/m2
23 M Ft
267,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Békéscsaba, 86 négyzetméteres

86  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
489 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a bájos vályogházat, mely egy barátságos családi házas környezetben található. Ez az ingatlan remek lehetőséget kínál azoknak, akik egyedi stílusukkal és kreativitásukkal szeretnének otthont teremteni egy olyan helyen, ahol a múlt varázsa és a jövő lehetőségei találkoznak.

Az otthon tágas belső terei és természetes fénye egyaránt inspirálóan hatnak, megteremtve a tökéletes környezetet a család és barátok fogadására, valamint a mindennapi élet megkönnyítésére. A kerti terület pedig ideális lehetőséget kínál a zöldövezet szerelmeseinek vagy a családi piknikekhez.

Az ingatlantól mindössze néhány lépésre található egy bölcsőde, és a bolt is csak egy rövid sétára van. A közeli buszmegálló pedig könnyű és gyors hozzáférést biztosít a város központjához és a tömegközlekedési lehetőségekhez.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha szeretne megtudni többet erről az ingatlanról, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy segíthessünk Önnek az új otthona megtalálásában!

hirdetés
© 2018