19 900 000 Ft
321 E Ft/m2
19,9 M Ft
321 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Békéscsaba, 2 szobás

62  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
840 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szeretne egy csendes helyen, mégis a város nyüzsgése közelében élni Ez az ingatlan Önre vár! Békéscsaba belvárosa csupán 5 percre, míg Gyula 15 percre van autóval.

Békéscsaba kedvelt részén, a CsabaPark és a Parkerdő közvetlen szomszédságában 840 m2-es telken igazi beleszeretős összkomfortos családi ház eladó. A ház alapterülete 62m2, amelyhez tartozik egy 15 m2-es fedett kerti pihenő, és egy 36 m2-es melléképület (12+18+6), melyben egy nyári konyha, műhely és egy tároló kapott helyet.

Víz, villany, gáz, szennyvíz bevezetve, a ház fűtése konvektorral megoldott. Az előszoba és a konyha beépített lambériás bútorral tuningolva, ahogy a képeken is látható. A konyha, előtér, kamra és fürdőszoba hidegburkolattal ellátott, a szobák parkettásak. A ház vasbeton födémmel rendelkezik, a tetőtér beépíthető.
A gyümölcsfákkal, málnással rendelkező füves kertben egy nyomott vizes, vezetékes vízzel táplált kerti zuhanyban frissülhetünk fel a forró nyári napokon, a kert locsolását egy 80m-es fúrt kúthoz fixen telepített szivattyúval lehet megoldani.

A ház ráfordítás nélkül is költözhető állapotban van, kiválóan alkalmas egy család részére, de kisebb átalakítással a kedvező fekvésének köszönhetően akár kerthelyiséges vendéglátó egységgé is átalakítható.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
hirdetés
© 2018