32 900 000 Ft
299,1 E Ft/m2
32,9 M Ft
299,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Békéscsaba 3 szobás családi ház eladó

110  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
712 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálunk Békéscsabán egy belváros közeli 110m2 alapterületű felújítandó ingatlant, mely 712m² telek területtel rendelkezik. Az épület földszintes, vegyes falazatú, tégla alapra épült, polgári típusú ház.

Az ingatlan átlagosan karbantartott, lakhatásra alkalmas és jó alapot nyújt felújításhoz, mivel masszív, jó elosztású, stabil szerkezetű épület. Helyiségei: két tágas és egy kisebb szoba, egy konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, előtér. 2005-ben kisebb felújításon esett át a beltér. Fűtése gázcirkó kazánnal, radiátor hőleadókon keresztül történik, valamint a ház közepén álló csempekályha látja el ezt a funkciót.
A főépület folytatásában található a tégla falazatú melléképület, melyben konyha, tároló, füstölő és egy kinti WC lett elhelyezve. Gondozott kertrész és különálló garázs tartozik az ingatlanhoz.

Kedvelt, családi házas környéken, zöld övezetben, csendes utcában helyezkedik el. A városközpont csupán néhány perces sétára található, így minden fontos intézmény, üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba adható.

Ha nyugodt környezetben, jó szomszédokkal körbevéve szeretne ingatlant vásárolni, akkor személyes megtekintésért kérem keressen elérhetőségeimen!

Üdvözlettel:
Tóth Brigitta

hirdetés
© 2018