210 000 000 Ft
729,2 E Ft/m2
210 M Ft
729,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Barnag eladó családi ház

288  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
3000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nr:2673 Eladó Balaton-felvidék egyik kedves falujában 2 régi német parasztházból összeépített, stílszerűen felújított, különlegesen szép ingatlan. Mindkét épület háromosztatú kőház, és minden részletében a Balaton-felvidéki népi építészet tipikus példái.
A 3000 m2 telken fekvő, 5 szobás (300 m2) lakóházban a nagy alapterületű lakószobák deszkamennyezetét mestergerendák tartják. A konyhák, a kamrák és a tornácok dongaboltozatosak. Mindkét ház tetőszerkezete magasított harántfalakon nyugszik. Az összes nyílászáró eredeti formájában lett kicserélve. A lakóház gáz központi fűtésű, de emellett neves mesteremberek által megépített három cserépkályha, valamint a konyhában csikótűzhely biztosítja a meleg hangulatát. Három szoba - mennyezetbe épített - klímával is ellátott. Az épület alatt boltíves boros pince található bortrezorral.
Az újjáépített istállóból (40 m2) garázst, műhelyt, nyári konyhát építettek. A porta közepén álló kőpajta (100m2) több funkció kialakítására is alkalmas, akár műteremnek vagy rendezvényeknek is kiváló. A kívülről német parasztház belül egészen más hangulatú, és ez a kettősség teszi izgalmassá az épületegyüttest.
Aki csendre, elvonulásra vágyik, alkotómunkát végez, ideális megoldás ez az ingatlan, de ajánlom azon sok gyermekes családoknak is, akik nagy teret, szabadságot szeretnének biztosítani gyerekeiknek.

hirdetés
© 2018