24 500 000 Ft
306,3 E Ft/m2
24,5 M Ft
306,3 E Ft/m2
+36 30 380 3716
Referens ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Baracs, 1+2 szobás

80  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
2142 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Baracs Templomos részén, csendes utcában található, vegyes falazatú ( blokk és vertfal ) családi házat. A szépen karbantartott 80 nm-es ingatlan egy parkosított 2142 nm-es telken helyezkedik el. Egy kisebb nappali, egy nagyszoba, egy félszoba, fürdőszoba, közlekedő került kialakításra. A konyha egy külön helyiségben kapott helyet, ami az udvarról közelíthető meg. Nagyszoba szőnyegpadlóval, nappali, közlekedő és a félszoba laminált lappal, konyha és a fürdőszoba járólappal burkolt. A ház melegéről gáz és vegyes tüzelésű kazánnal gondoskodnak, hőleadás lapradiátorokkal történik. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, nyílászárói műanyagok, szobákban redőnnyel felszereltek. A háztető jó állapotú, fafödémmel és fagerendákkal, héjazata cserép. A telken ásott kút, pince, különálló épületben kamra, tárolók megtalálhatóak. A kert ékességei a sokféle gyümölcsfa, körte, alma, szilva, meggy, cseresznye, őszibarack, sárgabarack.
Dunaújvárosi lakásbeszámítás értékegyeztetéssel szóba jöhet. Az ingatlan tehermentes.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.
További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára

hirdetés
© 2018