50 000 000 Ft
454,5 E Ft/m2
50 M Ft
454,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Balmazújvárosi családi ház eladó, 110 négyzetméteres, 4+1 szobás

110  m2 alapterület
4 és fél szoba
állapotú
1232 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hogyan választod ki az ideális otthont?
Szeretnél TÁGAS tereket és KIVÁLÓ elrendezést?
Ez az ajánlat Téged vár Balmazújvárosban!

Eladó egy 170 nm-es, 4+1 szobás családi ház Bánlakon! Az ingatlan egy hatalmas, 1230 m?-es telken található, és ideális választás mindenki számára, aki egy TÁGAS és jól elrendezett otthonra vágyik. A RENDKÍVÜL JÓL alakítható terek és barátságos szobák sokoldalú funkciókat kínálnak, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kis zugot.

A ház beton alapra, szilikon falazattal épült, ami garantálja a SZEKEZETILEG KIFOGÁSTALAN állapotot. A fűtést gázcirkó és vegyestüzelésű kazán biztosítja, radiátoros megoldással, ami a hideg napokon is kellemes hőmérsékletet nyújt.

Az ingatlanhoz tartozó telek irigylésre méltó, rendezett zöld területet kínál, melléképületekkel, garázzsal és további tárolásra alkalmas helyiségekkel. Az állattartás kedvelői is megtalálhatják számításaikat, hiszen a melléképületek ilyen célra is kiválóak.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vedd fel velünk a KAPCSOLATOT MOST, AKÁR HÉTVÉGÉN IS! Hivatkozz a hirdetés referencia számára. Ez az INGATLAN lehet a KÖVETKEZŐ OTTHONOD.

hirdetés
© 2018