89 900 000 Ft
569 E Ft/m2
89,9 M Ft
569 E Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonfűzfői eladó családi ház, 4 szobás, 158 négyzetméteres

158  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
721 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonfűzfő kedvelt részén 158 nm családi ház, 715 nm telken eladó.
Balatonfűzfő családi házas részén, zöldövezetben, 1,5km-re a Tobruk strandtól, nagyon szépen karbantartott földszint + tetőtér beépítéses dupla komfortos, családi ház eladó.
Az utcáról egy nagyon szépen karbantartott rózsákkal, levendulákkal beültetett udvarra lépünk be, ahol a virágok után meggyfa, barackfa, málnabokrok szegélyezik a diszburkolattal kirakott bejárót.
A ház alagsor, földszint és tetőtérből áll.
A földszinten található a konyha-étkező, kamra, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba és külön wc, valamint egy hangulatos beüvegezett terasz.
A tetőtérre ízléses falépcsőn jutunk fel, ahol egy nagy nappali tárul elénk, aminek az erkélyéről szép kilátás nyílik, látszik a Fűzfői-öböl is. A tetőtérben a nappalin kívül, egy hálószoba és fürdőszoba wc-vel található, de előkészületek megtörténtek még egy szoba kialakításához. A lehetőség adott.
Az alagsorban található 2 tároló helyiség egyikében van a viesmann kazán, erről lehet fűteni az egész házat. A meleget lapradiátorok adják le. A földszinten található egy nagyon szép állapotú cserépkályha, ez is lehetőség a fűtésre.
A tetőrben klíma segíti a jó közérzetet nyári melegben.
A házhoz építettek nagy méretű garázst, ennek a tetején egy fedett teraszt alakítottak ki, szintén nagyon szép kilátással a Balaton felé.
A közművek víz, villany, gáz, csatorna mind bevezetve.
Található még a telken egy mély kút, ahonnan a beépített szivattyúval a teljes öntözés megoldott.
A környék rendezett, az utca fákkal szegélyezett árnyas utca, nincs átmenő forgalom, csak az utcabeliek közlekednek arra.
Télen-nyáron lakható az ingatlan, besorolása a tulajdoni lapon belterület.
A Tobruk strand 1,5 km-re található.
Akár nyaralónak, akár családi háznak kiváló választás.

hirdetés
© 2018