350 000 000 Ft
972,2 E Ft/m2
350 M Ft
972,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Balatonfüred, 3 szobás

360  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
724 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Befektetők, beruházók figyelem!

Eladó egy tágas, minőségi alapanyagokkal kivitelezett kétszintes, összesen 360 m2-es, sokrétűen hasznosítható épület Balatonfüred szívében, 350 000 000 HUF vételáron.

Az épület tégla szerkezetű, hűtő-fűtő klímával, professzionális klímatechnikával ellátott. Fekvésének köszönhetően nagyon világos, de a tűző déli naptól mégis védett.
Az épület alsó szintjén egy üzlethelyiség/ügyféltér, egy iroda, szerverszoba és pénztár található. Mind a helyiségek beosztása, belső kialakítása, felszereltsége a pénzintézeti elvárásoknak megfelelően lett kialakítva.
Az emeleten irodák, tárgyaló és mosdók kaptak helyet, de az új tulajdonos számára adott a lehetőség, hogy a területet ketté osztva akár 2 lakásra alakítsa át.
Az ingatlan összközműves, osztatlan közös tulajdonban lévő 724 m2-es telken fekszik, melyhez használati megosztási szerződés van.
Az ár tartalmaz 2 parkolási lehetőséget is.

Ez a ház kiváló befektetési lehetőséget kínál fantasztikus elhelyezkedésével, mely jelenlegi állapotában üzleti célú hasznosítás mellett, illetve akár lakásokká átalakítva egyaránt jövedelmező választás lehet.
Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető.

Ez az ingatlan lehet az Ön kapuja e csodálatos helyszínhez, akár otthonként, akár befektetésként tekint rá.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a ritka lehetőség, vagy további kérdései vannak, keressen bizalommal elérhetőségemen.

350000000 Ft

hirdetés
© 2018