99 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
99,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonedericsi eladó családi ház, 3 szobás, 85 négyzetméteres

85  m2 alapterület
3 szoba
1400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ritka alkalom hogy megvásárolja ezt a gyönyörű kő házat amely ízlésesen felújítva, zöld lombok között bújik meg egy magán út végén.
Már a homlokzat is csalogató és belépve kellemesen hűs és meghitt hangulat fogad. A régi és új tökéletes találkozását láthatjuk itt. A konyha és ebédlő egy térségben helyezkedik el, innen nyílik a fürdőszoba és a nagy méretű nappali /hálószoba. Itt kapott helyet egy cserépkályha is. Az emeleti apartman külső kő lépcsőn közelíthető meg és a modern, új tetőbeépítés hűen követi az épület stílusát.
A tulajdonos nagyszerű munkát végzett itt, hiszen gyönyörű korhű bútorokat is használt a felújítás során.
Az ingatlanhoz nagy előkert és külön helyrajzi számon nyilvántartott hátsó kert tartozik. Itt minden igényt ki lehet elégíteni, akár pihenni vagy kertészkedni szeretnénk.
Az egy férőhelyes garázs mellett . két autónak lett külső parkoló hely kialakítva.
Nyaralónak de akár egész évben lakhatásra is tökéletesen megfelel.

Balatonedericset 1214-ben említik előszőr a török háborúk idején. A betelepülő lakosság megélhetőségét a szőlő és gyümölcs termesztés biztosította. A szőlőhegyeken szép népi stílusú présházak sorakoznak.
A községet Balatongyörök felé elhagyva jutunk az Afrikai Múzeumba. A településen négy fokozottan védett barlang van, de itt található a Fekete-Kastély is.
Szigliget könnyen megközelíthető hiszen csak pár kilométerre van, itt nyüzsgő turisztikai élet zajlik egész nyáron át.

Ha felkeltettem figyelmét, kérem hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018