159 000 000 Ft
787,1 E Ft/m2
159 M Ft
787,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Balatonederics

202  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
872 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

VIDÉKRE KÖLTÖZNÉL?
Szeretnél egy KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI, tökéletes otthont?
IDŐT, ENERGIÁT és PÉNZT takarítanál meg?

Hogy hangzik egy azonnal költözhető, KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK arányú ház Balatonedericsen?

Felejtsd el a hosszas keresgélést és a végeláthatatlan felújításokat! Itt a tökéletes lehetőség, hogy egy olyan otthonra lelj, amely minden igényedet kielégíti. A meghirdetett ingatlan Balatonederics központjában található, azonnal birtokba vehető, folyamatosan karbantartott, és felújított.

Mi mindent kínál? Egy 155 m2-es lakóteret, ami tovább bővíthető a padlás beépítésével. A lépcső már meg is van hozzá! Kapsz még egy 30 m2-es teraszt és egy 75 m2-es pincét ahol a garázs is van. Mindezt egy 870 m2-es csodálatosan parkosított telken, öntözőrendszerrel és robotfűnyíróval, fedett medencével. A házban 3 hálószobát találsz, egy közel 80 m2-es nappalit, 2 fürdőszobát.

A szigetelt házban padlófűtés adja a meleget a hangulatról pedig a kandalló gondoskodik. Kerítésen belül 5 autó parkolhat ebből kettő garázsban, egy pedig fedett helyen.

Szeretnéd megnézni? Látni szeretnéd, hogy mi olyan különleges benne? Élvezd nyugodtan a vidéki életet anélkül, hogy le kellene mondanod bármiről! Nem árulok el minden részletet, NÉZD MEG és minden kiderül!

HÍVJ! MUTATOM!

Tulajdoni lap szerint lakóingatlan, így bármilyen hitelmegoldással megvehető. Balatonederics támogatott település ezért meglévő gyermekekkel a falusi csok feltételeinek is megfelel.

hirdetés
© 2018