389 000 000 Ft
1 M Ft/m2
389 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonalmádi családi ház eladó, 380 négyzetméteres, 6+6 szobás

380  m2 alapterület
6 és 6 fél szoba
Újszerű állapotú
1202 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonalmádi központjában található a gyönyörű PANORÁMÁVAL rendelkező, három szintes villa épület. Hasznos alapterülete 380 m2, a hozzá tartozó terület nagysága 1202 m2.
Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon és modernizáláson esett át.
A ház középső szintjén található egy külön bejáratú, kb. 110 m2 alapterületű lakás. Kapcsolódik hozzá két panorámás terasz is. A lakásban egy teraszkapcsolatos nappali-étkező, teraszkapcsolatos konyha, négy hálószoba, két fürdőszoba, vendégmosdó, közlekedő kapott helyet, valamint ezen a szinten található a két gépkocsi elhelyezésére is alkalmas, elektromos kapuval ellátott garázs. A tulajdonos saját használatába tartozik továbbá a hangulatos borospince, és a szaunát és zuhanyzót magában foglaló fitness helyiség.
Az alsó és a legfelső szinten kialakításra került összesen öt (egy és két szobás) apartman, melyek külön bejárattal, a fő lakrésztől teljesen elkülönítve megközelíthetőek. Ezek az apartmanok kiadásra alkalmasak, jelenleg is bérlők lakják.
A 15 cm grafitos hőszigeteléssel ellátott ingatlan fűtéséről gázkazán, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A külső hőszigetelésnek, az egyedi gyártású, többrétegű fa nyílászáróknak, valamint a telepített napelemeknek köszönhetően a ház rezsiköltsége igen gazdaságos.
Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlantól pár perc sétával elérhető a strand, étterem, posta, pályaudvar, egészségház, bolt…
Az ingatlan alkalmas lehet családok, akár több generáció, valamint befektetők részére egyaránt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát.
Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet.

hirdetés
© 2018