499 000 000 Ft
2 M Ft/m2
499 M Ft
2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Balatonalmádi, 6 szobás

245  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
1200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Magas minőségben kivitelezett, letisztult formavilágú, gyönyörű családi ház eladó!

A Balaton északi partján Balatonalmádiban eladó egy 2020-ban épült, minden tekintetben ritkaságnak számító új építésű passzív családi ház, balatoni örök panorámával.

Az ingatlan akár távolról is irányítható teljesen automatizált okosotthon rendszerrel felszerelt. Minden funkció (hűtés, fűtés, világítás, zsaluziák, kapuk és kamerák, stb.) vezérelhető és elérhető távolról is a teljes kényelem érdekében.

Az épületben, nyitásérzékelők, áradásérzékelők, füst és CO érzékelő, mozgás-hő-fény érzékelők vannak. Minden vezérelhető beszéddel is.

Az épület szerkezete a legnagyobb gondossággal épült, teljesen hőhídmentes. A homlokzatra 20 cm
grafitos, az aljzatra 17 cm grafitos, a lábazatra 20 XPS, a tetőre 40 cm grafitos hőszigetelés került.

Rendelkezik PHPP számítással. Gépészete a következő: központi-klíma, -porszívó, és -szellőztető
rendszer, villany padlófűtés, hőszivattyús bojler. Ezen felül egy kandalló is szolgálja a téli esték utánozhatatlan hangulatát.

Napelem folyamatban. 0 energiássá tehető a megfelelő mennyiségű napelem telepítésével. A nyílászárók prémium fa-alumínium kivitelűek, minden felhasznált burkolat és anyag a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.
A hasznos lakóterülete 220 nm. A belső tér kialakítása jól átgondolt koncepció mentén készült. A
földszinten található egy közösségi tér a kiszolgáló helyiségekkel és egy két beállós garázs, valamint egy vendég blokk, mely két szobát és egy zuhanyzót tartalmaz. Az emelet két részre bontható egy gyerek és egy szülői egység, mindegyik külön fürdőszobával. Az emeleten egy hatalmas (80 nm) tetőterasz áll rendelkezésre, ahonnan szintén élvezhetjük az elvehetetlen balatoni panorámát.
A földszinti terasz szinte egybeolvad a nappalival így biztosítva a kellemes átmenetet a kerthez és a medencéhez.

A bútorok nagy része egyedi design bútor, melyek a házzal együtt maradnak.

A meleg burkolatok igény esetén cserélhetőek, illetve a tulajdonos vállalja a ház teljes festését. Úgy kerül átadásra, mintha nem is laktak volna benne.

A kert parkosított, termő gyümölcsfákkal néhány hobbi magas ágyással, automata öntözőrendszerrel,
feszített víztükrös medencével. Gyerekeknek kis ház, homokozó, csúszda, mászófal szolgálja az aktív időtöltést.

Ha egy olyan ingatlanra vágyik, ami modern, esztétikus és minden igényt kielégít, akkor jöjjön el és nézze meg ezt az excluzív családi házat!
Referenciaszám: M281920
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018