135 000 000 Ft
613,6 E Ft/m2
135 M Ft
613,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Balatonalmádi, 9 szobás

220  m2 alapterület
9 szoba
állapotú
800 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Figyelemfelkeltő lehetőség Balatonalmádiban!
Képzeljen el egy csendes, festői utcát az Öreg-hegy lejtőjén, ahol egy 1984-85-ben nagy gonddal és odafigyeléssel épített családi ház áll - az akkori korra jellemző stílusjegyekkel -, mindössze 200 méterre a Balatontól és Almádi központjától! Ez az ingatlan és a benne rejlő lehetőség olyan különleges, hogy nem érdemes elszalasztani!

A 4 szintes épület szinte minden igényt kielégíthet. Szintjei egyenként 80 m2-s nettó alapterületűek, és mindegyik emeleten kényelmes fürdőszobák, WC-k és különálló konyhák találhatók. Az első emeleten és a tetőtéri ablakokból pedig a Balaton látványa tárul a szemünk elé, ami igazán lenyűgöző élményt nyújt.

Az ingatlan külső homlokzata jó állapotban van, a falazata rendkívül masszív és karbantartott.

Ugyanakkor az épület belső terei felújításra várnak, azonban az alap adottságok ideálisak. Számtalan módon lehet variálni a szintek belső elrendezését.
A jelenlegi, támogatott energetikai korszerűsítésére felhasználható program segítségével jelentős mértékben csökkenthető a felújítás költsége, hiszen az ingatlan 1990 előtt épült.

A ház legalsó szintjén található a gépészeti rész és egy teljes értékű szoba, fürdőszoba és WC. Igaz, viszonylag alacsonyabb belmagasság mellett.
A földszinten tágas nappali, konyha, háló és fürdőszoba található, melyekhez két erkély és egy méretes terasz is tartozik. Az első szinten a szobák és a konyha mellett, duplakomforttal rendelkezik már eleve. Két hálószobájának pedig külön-külön erkélye van, csipetnyi, ám gyönyörű balatoni panorámával. A tetőtér jelenlegi kialakítása alapján is kiválóan hasznosítható lakótérként.

Az épület rezsiköltségét a ház kertjében található mobil-átjátszó fedezi.
A tulajdonosok bérleti szerződésben állnak az egyik hazai mobilszolgáltató céggel, amely kertben található átjátszó engedélyének fejében évente egy nagyobb összegű bevételt jelent számukra.
FONTOS! Az átjátszó torony szerződése igény esetén rövid határidővel felmondható, ha valakinek erre a bevételi forrásra valamilyen okból nincs igénye.
Ugyanakkor érdemes megfontolni az előnyeit is.

A gázfogyasztás a fűtés miatt 30-35000 Ft /hó álltalányba.

Az áramfogyasztást tehát a cég fizeti egy bizonyos összeg erejéig, a szerződésben foglaltak alapján. A többit a tulajdonosok állják.

A vízfogyasztás az egyedi igényeiktől függő.
Fúrt kút található a kertben, a locsolás arról történik.

Az ingatlan sokoldalúsága lenyűgöző. Bármilyen elképzelés megvalósítható benne, legyen az több generáció együttélése, különálló apartmanok kialakítása vagy akár több, kiadható lakrészekké szeparálásával.

A telek 800m2-es, amely rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra. Bár a telek használati megosztásos, a kert teljesen szeparált, így teljes értékű ingatlannak tekinthető.

Ez a lehetőség tökéletes választás mindazoknak, akik a Balaton közelében, központi, de mégis csendes környezetben szeretnének otthonra lelni, pihenésre vágyni, és mindezt saját elképzeléseik alapján formálnák ideálissá.
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget a Magyar Tenger partjánál!

hirdetés
© 2018