170 000 000 Ft
772,7 E Ft/m2
170 M Ft
772,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Balatonalmádi, 220 négyzetméteres

220  m2 alapterület
9 szoba
Felújított állapotú
792 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonalmádi - Káptalanfüred, panorámás, kétgenerációs ház ELADÓ!

Eladó napfényes kétgenerációs családi ház, balatoni panorámás, mely minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt.

A ház belső terei napfényesek, a nagy ablakoknak köszönhetően a természetes fény egész nap betölti a lakóteret, ezáltal biztosítva egy meleg és energikus otthoni légkört. A családi ház teljes körű felújításon esett át 2012-ben, mely magában foglalta a belső terek, közművek, elektromos hálózat, nyílászárók modernizálását a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően. Külső lépcsőházat építettek, ez által teljesen független, két lakrész lett kialakítva.
Szuterénben 30 nm-es tároló - műhely található.A földszinten 3 szoba, konyha-étkező, fürdő, WC, továbbá külön bejáratú szoba + WC található.
Emeleten hatalmas panorámás nappali + konyha -étkező, fürdő, WC, 2 szoba, 2 erkély, lépcső a tetőtérbe.
Tetőtérben 2 szoba, mosdó + WC található.

A telken 4 gépjármű számára kényelmes parkolót alakítottak ki. A telek adottságaiból adódóan garázs kialakítható.

2019-ben az ingatlan értékét növelve, új tetőszerkezet került a házra, ami nem csupán a megjelenést frissítette fel, de a hosszútávú biztonságot és kényelmet is megerősítette. Az ingatlan kétgenerációs kialakítással rendelkezik, így tökéletes választás lehet nagycsaládosoknak miközben megőrizhetik személyes terüket.

A kert folyamatos frissességéről korszerű öntöző rendszer gondoskodik,10 m3 ciszternából. A felújítás során különösen nagy hangsúlyt fektettek a zöldfelületek és a pihenőkertek harmonikus kialakítására.

Összefoglalva, ez az ingatlan nem csak egy lakóhelyet jelent, hanem egy életstílust is, ahol a nyugalom, a kényelem és a természet közelsége, tökéletes választás azok számára, akik egy exkluzív otthont keresnek.

1Ft

hirdetés
© 2018