80 000 000 Ft
334,7 E Ft/m2
80 M Ft
334,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bajai családi ház eladó, 239 négyzetméteres, 8 szobás

239  m2 alapterület
8 szoba
568 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Baján, a Vonatkert közelében, csendes utcában, eladásra kínálunk egy 568 m2-es telken, 1998-ban újraépített, 3 egymástól különálló és külön bejáratú lakrésszel (116m2+82m2+33m2) rendelkező családi házat.

A főépület 116 m2-es és kétszintes. A földszinten tágas és világos nappali-étkező, konyha, kamra és fürdőszoba-wc került kialakításra. A tetőtérben 3 külön nyíló hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba-wc szolgálja a lakók kényelmét. A fűtést és a meleg vizet egy kombi gázkazán biztosítja. A földszinten klíma gondoskodik a nyári melegben a kellemes hőmérsékletről.

A főépület melletti 82 m2-es lakrészben 2 tágas hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és külön wc található. A fűtést és a meleg vizet itt is egy kombi gázkazán szolgáltatja. A hűtő-fűtő klíma itt is bekötésre került.

Az udvar egyik szegletében lévő 33m2-es kis lakrész 1 hálószobával, étkezővel, konyhával és zuhanyzós fürdőszoba-wc-vel rendelkezik. Fűtését a főépület kazánja biztosítja. A meleg vizet külön villany bojler adja.

Udvara szépen parkosított, gondozott. Parkolni a két épület közötti 23 m2-es kapualjban lehetséges, mely 2,9 m széles. A kertben egy ~15m2-es fedett terasz található, mely a nyugalom szigete a zöld lombok és a színes virágok között.

Az ingatlan a mérete és központi elhelyezkedése lévén alkalmas több generáció együttélésére, valamint a lakrészek bérbeadására - így befektetésnek is kiváló lehetőséget nyújt.

5 percnyi könnyű sétára Vonatkert, vasútállomás, távolsági buszvégállomás, szakközépiskolák, különböző üzletek, stb.

Igény esetén hitel, CSOK+ és lakásbiztosítás díjmentes ügyintézésével is rendelkezésére állunk!

További kérdéseivel, megtekintési szándékával keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018