72 900 000 Ft
353,9 E Ft/m2
72,9 M Ft
353,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Baj eladó családi ház

206  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
2169 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

LEHETŐSÉGEK TÁRHELYE, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS!
A Baji Szőlőhegy Tata mellett,alig két kilométerrel fekvő, a Neszmélyi Borvidékhez tartozó szőlőhegy, Baj település külterületi lakott része.
Amennyiben életvitelszerűen élne ebben a nyugodt, egyben hangulatos környezetben, tekintse meg az alábbi ingatlant, melyet a Dot-Ing Ingatlaniroda kínál eladásra ezen a csodaszép helyen örök panorámával.
A 2169 nm, művelési ág alól kivont terület, melyen megépítette egy család a 206 nm lakóházat egy boros pincével, műhellyel, tárolóval. A lakóépület 3 szinten kialakított élettérrel rendelkezik, 4 szoba, konyha, étkező, kamra, 2 fürdőszoba, 3 wc, közlekedők, valamint egy külön bejáratú lakrész a földszinten. A tégla építésű ház külső,10 cm szigeteléssel és dupla, 2x20 cm tető szigeteléssel épült, cserép tető fedéssel. Nyílászárói vegyesek, fa és műanyag. Belső állapota átlagos, korszerűsítést mindenképp igényel.
Fűtését minden helységben felszerelt villany radiátorok és egy nappaliba beüzemelt kandalló biztosítja. A vizet fúrt kútról nyeri a ház, mely bevizsgált, ivóvíz minőségű. Csatorna és gáz nincs az utcában.
Gyümölcsfák, örökzöldek gazdagítják a telket, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.
Amennyiben vágyik egy nyugodt környezetű- mégis közel Tata,Tatabányához, az M1, 1-es út közelségében -sok lehetőséggel megáldott ingatlanra, nézze meg személyesen is.
Érdeklődni: Telek Bernadett

hirdetés
© 2018