20 000 000 Ft
222,2 E Ft/m2
20 M Ft
222,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Ároktő családi ház eladó, Széchenyi utca, 3 szobás

90  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1576 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÁROKTŐ KÖZSÉG KÖZPONTJÁBAN - TELJESEN FELÚJÍTOTT, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ LADÓ

Borsod megyei Ároktő település központjában, a Széchenyi úton, megvételre kínálok, egy lenyűgözően felújított, homlokzatszigetelt, 90 m2 hasznos alapterületű, 3 szobás családi házat. Az eladó ingatlan egy 1576 m2 nagyságú, körbekerített telken helyezkedik el és vegyes falazattal épült az 1960-as évek elején.

Az ingatlan belső elrendezése kiváló, három szoba, egy egylégterű fürdőszoba-wc, közlekedő és egy egylégterű konyha-étkező-nappali helyiség kényezteti az új tulajdonosokat. Melegvíz ellátása villanybojlerrel, fűtése és hűtése pedig falra szerelt split klímákkal történik. Ablakok műanyag szerkezetűek vastag thermo üvegezéssel.
A tetőszerkezet 2013-ban új lécekkel és zsindely burkolással szerelték fel.

Az ingatlanban a modern és praktikus megoldások hódítanak teret. A konyha és szobák egyedi kialakítású állmennyezettel rendelkeznek, melyekbe beépített LED világítás került. A biztonságot wifis, távolról irányítható és figyelhető biztonsági kamera biztosítja. Az udvar térkövezett, és egy autó számára garázs áll rendelkezésre. Az autóbejutást egy elektromosan mozgatható kovácsoltvas kapu teszi gondtalanul élvezhetővé.

Az ingatlan ideális választás gyermekes családok számára, hiszen a Falusi CSOK állami támogatás is elérhető Ároktő településen. Élvezze a nyugalmat és kényelmet ebben a modernizált otthonban, melyet a Tisza part közelsége és a környékbeli szolgáltatások tesznek még vonzóbbá.

Ároktő mindössze 45 kilométerre délre található Miskolctól. Tiszacsege és Tiszadorogma szomszédos települések, míg Mezőcsát, a következő város mindössze 10 kilométerre található. Tiszacsege könnyen megközelíthető komppal, és a Tisza partján számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, mint például csónakkikötő, halászcsárda, gyermek vízitábor és kiváló horgászhelyek.

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /
További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal!
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és lépjen be az új otthonába Ároktő szívében!

hirdetés
© 2018