15 300 000 Ft
246,8 E Ft/m2
15,3 M Ft
246,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Apostag családi ház eladó, 3 szobás

62  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
721 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Alkalmi vétel Apostagon! 2 ház 1 áráért!
Apostag csendes kis utcájában igazi vidékies hangulatú házat kínálunk eladásra! A 721 nm-es telken 2 ház található. A fő ház, mely vert falazatú 60 cm-es falakkal 62 nm alapterületű, 2 szobás. Ez az épület pár éve új tetőfedést kapott. A víz és villanyvezetékek még nem lettek korszerűsítve. A nyílászárók a bejárati ajtóval egyetemben fából készültek, igazodva az igazi vidékies ház hangulatához. A szobák laminált laposak, a többi helyiség járólappal burkolt. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Közművek tekintetében víz, villany és csatorna van, gáz nem került bevezetésre. Az ingatlanhoz egy fedett 22 nm-es teraszos tornác tartozik, melynek tetőszerkezete szintén megújult.
A másik ház 25 nm, szintén vert falú, palatetős. Itt szoba, valamint 2 raktárhelyiség került kialakításra. Az ingatlanokban fűtés nem került kialakításra.
A füvesített, gondozott udvaron, gyümölcsfák, díszfák, díszcserjék és kis virágos kert van. A kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre.
A telket három oldalról csendes utcák határolják. A közelben élelmiszerboltok, gyógyszertár, iskola és óvoda is található.
Az ingatlan tehermentes.
Személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018