32 500 000 Ft
349,5 E Ft/m2
32,5 M Ft
349,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Apostag, 2 szobás

93  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
680 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Fiatalos, modern otthon Apostag központjában!
Saroktelken elhelyezkedő, vadregényes hangulatú környezetben lévő fiatalos családi házat kínálunk eladásra! Az ingatlan vegyes falazatú, vályog+tégla, mely 30 cm-es betonalapra épült. Szigetelve nem lett. Tetőszerkezete jó állapotú, héjazata betoncserép. Közművek tekintetében víz,villany és csatorna van, a gázcsonk a telken belül található. Igény szerint a házba bevezethető. 2022-ben a teljes lakótér felújításra került. Megújultak a vízvezetékek, a villamoshálózat, mely 3x16A-re bővített. A nyílászárók egy része műanyag, a többi ablak asztalos által készített duplaszárnyú fa ablakok. Redőnnyel és részben szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó szintén a mai kornak megfelelő. A 2 szoba igazán tágas, 25 nm-esek, így akár ezek meg is oszthatóak, igény szerint kialakítható még egy szoba. Külön nyílnak, laminált laposak. A többi helyiség járólappal burkolt. Eme otthon egészét a minőség és az igényesség jellemzi! A fürdőszoba és wc külön légtérben kapott helyet. A fürdőszoba spanyol csempével burkolt, itt zuhanyzó került kialakításra praktikus üvegfallal és padlóelfolyóval. A konyha tágas, világos, méretéből adódóan étkező is elhelyezhető. Itt szintén modern konyhabútor található. Az otthon melegéről hűtő fűtő klíma, valamint norvég elektromos panelek gondoskodnak. A telek 680 nm, rendezett, folyamatosan karbantartott. Itt egy 9 nm-es pince, 2 diófa és körtefa található.
A környék rendezett, jó lakóközösség jellemzi! Parkolás a telken lehetséges! A központ, iskola, ovi, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő 3 perc sétával elérhető!
Ha egy olyan otthonra vágyik, melynek felújításával nem kell bajlódnia, ne keressen tovább. Személyes megtekintésért és tovébbi információért keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018