397 000 EUR
2,6 E EUR/m2
0,4 M EUR
2,6 E EUR/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Alsópáhok, új építésű

152  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
2670 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Alsópáhokon eladó egy újépítésű, 3 szintes családi ház, a használatbavételi engedélyt 2023. novemberében kapta meg. Az ingatlan 2670 nm, körbekerített, a ház a terület felső részén épült. A 2670 nm terület a földhivatali nyilvántartás szerint: 1432 nm kert és gazdasági épület, 1238 nm gyümölcsös.

A ház helyiségei:
Földszint:
- nappali
- szoba
- konyha és étkező
- fürdőszoba (zuhanyzó) és WC

- a ház előtt 20 nm-es terasz

Emelet:
- 3 szoba
- fürdőszoba (zuhanyzó) és WC

Pince:
- pince - tároló

A ház szabadonálló, bruttó 177 nm nagyságú (3 szint), minőségi anyagokból épült. Minden egyes részére nagy figyelmet fordítottak, a kornak kiválóan megfelelő minőségben készült. Szépen illeszkedik a környezetébe, ezt emeli még a frissen telepített szőlőültetvény, málna- és kiviültetvény is.

A ház alapterülete bruttó 80 nm, az előtte fekvő terasz 19,4 nm, a járdaburkolat 20 nm, és kialakításra került egy 324 nm hosszú út is. Az előkert 84 m.

A tető hornyolt cserépfedést kapott, a cserép színe piros. A tetős teljes szigetelése megtörtént, a tetőtérben a világítást Velux ablakok biztosítják.
Fűtése egy hőszivattyún keresztül került kialakításra, a pincében van egy ehhez tartozó puffertartály is. Kellemes hőérzetet biztosít a padlófűtés, viszont van lehetőség kandalló vagy cserépkályha beépítésére is.
Nyílászárói műanyagok, barna színben illeszkedik a ház stílusához. A pince felett betonfödém került kialakításra, míg a lakószinten parasztfödémet építettek a tulajdonosok. Külső vakolata diszperziós nemesvakolat.
A szennyvizet többcellás ülepítőbe gyűjtik. A kertben kialakításra került 3 vízcsap, külön elzárhatóak, illetve az idillikus környezetet még romantikusabbá tevő 4 kiállás, a világításhoz. Az energia H-tarifás.
A körbekerített területet egy tolókapun keresztül tudjuk megközelíteni.

Kiváló választás ez az ingatlan azon keresőknek, akik elvonultan, csendes környezetben, Hévíz felé panorámás területen kívánnak élni, akár gazdálkodni, vagy csak egyszerűen élvezni a hely és az ingatlan adta minőséget.

Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges.

hirdetés
© 2018