38 100 000 Ft
401,1 E Ft/m2
38,1 M Ft
401,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás családi ház Alsónémedi a Haraszti úton

95  m2 alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
1194 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Alsónémedi központi részén, főútvonal mellet kínálok eladásra, egy 95 m2 vegyesfalazatú családiházat, 1194 m2 körbekerített telekkel.

Az ingatlan betonalapra épült 1965-ben vegyes falazattal, fa födémmel, tetőszerkezetét cserép borítja. A ház két részből áll. Az utcafront felüli részben két egymásba nyíló egyenként 17,5 m2 szoba, ablakos fürdőszoba, egy spájz és egy hatalmas előszoba kapott helyet. Az udvari részben található a konyha egy spájz, és egy ablakos szoba, és itt a teljes rész alápincézett. A régi stílusnak megfelelően, egy már beépített világos veranda is helyet kapott. Az ingatlan kívül-belül felújítást és korszerűsítést igényel, de az elrendezésnek köszönhetően, a két rész összenyitható, vagy akár két külön lakás is kialakítható. A ház szerkezete jó állapotban van nem repedt, nincs felvizesedve. A telken további gazdasági épületek találhatóak. A hatalmas telek alkalmas veteményezésre, vagy akár medence, kerti kiülő, sütögető kialakításra. Az ingatlan teljes közművel ellátott, a kertben fúrt kút van.

A közlekedés kiváló, buszmegálló pár lépésre, Dunaharaszti 7 perc gépkocsival. Közelben óvoda, bölcsödé, iskola, patika, orvosirendelő. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Irányár: 38,1 M

hirdetés
© 2018