43 900 000 Ft
744,1 E Ft/m2
43,9 M Ft
744,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Albertirsa családi ház eladó, 2 szobás

59  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1053 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa központjában ezt az 1053 nm.-es összközműves ingatlant, a rajta 2017-ben épült 59 nm.-es hasznos alapterületű csodaszép egyedi kivitelezésű hőszigetelt, fából épült családiházzal. Az épület igazi kuriózum, igényes otthon, a város közepén.
Beton alapra épült, hőszigetelt faácsolatos és faborítású, nyeregtetős betoncserép héjalással. Az első és hátsó homlokzat nemesvakolattal színezett.
A belső térben: 2 szoba, nappali- konyha- étkező egy térben, fürdőszoba igényes tusolókabinnal ,wc és szélfogó került kialakításra.
A nyílászárók fából készült hőszigeteltek, zsalugáterrel árnyékolnak. A házon kívül- belül uralkodó elem a fa. Látványgerendás , hajópadlós, lambériázott burkolatok az ingatlanban. A fűtés egyedi gyártású kisipari mázas rakott cserépkályhával és egy hűtő- fűtő klímával megoldott. A beépített konyhaszekrény a vételár részét képezi.
A bejáratnál faácsolatos fedett gépkocsi beálló áll. A nappaliból hátrafelé terasz ajtó nyílik a betonozott hátsó teraszra.
Kérem hívjon bizalommal. Ide csak beköltöznie kell.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

hirdetés
© 2018