58 500 000 Ft
265,9 E Ft/m2
58,5 M Ft
265,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Ajka családi ház eladó, 6 szobás

220  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
549 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az épület alsó szintje kőből épült, felső része téglából. A házat FOLYAMATOSAN FELÚJÍTJÁK. 10 cm-es külső hőszigetelést kapott, az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre REDŐNYT is felszereltek. A fűtésről tetszés szerint gázkazán, vagy az új vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátorokon keresztül. Az alsó szinten a VILLANYVEZETÉKEKET MÁR KICSERÉLTÉK. A lakásba 4 különböző bejáraton keresztül is bejuthatunk.

    Minden szinten BETON FÖDÉM van, ezért a TETŐTÉR IS KÖNNYEDÉN BEÉPÍTHETŐ. A közműveket már ide is felvitték. A TETŐSZERKEZETET megerősítették, FELÚJÍTOTTÁK, vadonatúj cserépfedéssel látták el. Az ingatlan kitűnően alkalmas több generáció együtt költözéséhez, nagyobb létszámú családnak egyaránt. Az alsó és felső szint egymástól külön választható.

     A lakásra jellemző a TÁGAS, NAGY TEREK ÉS A VILÁGOS HELYISÉGEK, JÓL BÚTOROZHATÓ MÉRETES SZOBÁK. A földszinten találunk egy nagy, rendkívül világos hálószobát, nagy étkezőt a konyhával. Továbbá egy külön WC-t, kazánházat, fürdőt, tüzelőtárolót és a GARÁZST. Az étkezőből közvetlenül léphetünk ki az udvarra. A felső szinten 4 egész és egy félszobát alakítottak ki. Ezek közül kettő egy-egy VALÓBAN NAGY ERKÉLYHEZ kapcsolódik, a másik szoba egy NAGY TERASZHOZ csatlakozik.

    Fürdőszoba és szintén külön WC van még ezen a szinten. A tetőtérbe és a földszintre vezető lépcső ajtóval van elválasztva a lakószinttől. A teraszosan kialakított hátsó kertből KITŰNŐ KILÁTÁS nyílik a városra. Az udvar többi része füves, pár gyümölcsfával beültetve. Az utca felől több méter magas, örökzöld tuja sövény takarja el az udvart.

    A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „járja végig” saroktól sarokig a házat!  https://my.matterport.com/show/?m=z87zr7tw4Jr

                                           KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a REMEK ÁRON kínált ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

hirdetés
© 2018