40 500 000 Ft
337,5 E Ft/m2
40,5 M Ft
337,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Adony, 3 szobás

120  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
900 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha lakájos családi fészek álmai otthona, és nem szeretne felújítással bajlódni, akkor most, Adonyban megtalálta! Gyönyörű környezet, nagy terek.

Az otthon melegét gázfűtésen kívül vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. A fűtés gazdaságosabbá tételéhez egy puffertartály is hozzájárul. Az egész házban padlófűtés a hálószobákban plusz radiátorok.

A földszinten található 2 hálószoba, amerikai konyha beépített bútorokkal, valamint a nappali. A fürdő mellett külön bejáratú a WC. Az emeleten egy csodaszép, világos, 30 m2-es hálószoba, mely - ha kell-, megosztható.

A közelmúltban a villanyvezetékek és a vízvezetékcsövek kicserélésre kerültek. Az egész ház egy éve teljes festésen esett át.

Az étkezőből nyílik a nyári délutánok pihenésre alkalmas helye, egy nagy, fedett terasz, itt található a pince lejáró is. Fedett gépkocsi beálló, melléképületek, tűzifa tároló, jól karbantartott kert is tartozik a házhoz, melyen bőven termő gyümölcsfák vannak. Az udvaron homokozó és kis sziklakert levendulával és gyönyörű virágokkal.

A ház tágas, világos, otthonos. A folyosón beépített bútorok. Kiépített riasztó rendszer.
A városközpont 5 percre, ott található az iskola, óvoda, orvosi rendelők. 6-os autópálya 2 percre.

Nyugodt, csendes környék, kedves szomszédokkal. A nagy udvar és a tágas terek miatt gyermekes családoknak szeretettel ajánlom.
Az ár, irányár.

hirdetés
© 2018