49 000 000 Ft
310,1 E Ft/m2
49 M Ft
310,1 E Ft/m2
+36 70 668 8227
Referens Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft.

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás családi ház Zalaegerszeg

158  m2 alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
614 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nagy ház nagy lehetőségekkel, jó helyen!
Eladásra kínálok Zalaegerszegen Csács családi házas részén egy 614 nm-es, összközműves telken álló 158nm-es, két szintes, nappali + 3 hálós, 2 fürdőszobás, felújításra váró családi házat garázzsal, tárolóval és pincével.
A (kívülről is megfigyelhető, hogy) egyedileg tervezett és megépített családi házat 1983-ban építették tégla falazattal, már réz villanyvezetékekkel, valamint 3 fázisú rendszer lett kiépítve, így nagyobb fogyasztók esetén sem jelent gondot a villamosrendszer használata.

A házat úgy építtette meg tulajdonosa, hogy az alsó tér legyen a közösségi élet szerepében, ezt mutatja a monumentális méretű nappali, melybe az előszobából (korábban dolgozószoba volt), a közlekedő részből, valamint a teraszról is könnyedén bejuthatunk. A konyha és étkező külön helyiségben kapott helyet, a kettőt egy csúcsíves átjáró köti össze, a konyhából egy spejz nyílik, szellőzővel ellátott, északi fekvésének köszönhetően hűvösen tartja az elraktározott élelmiszereket.
Az alsó szinten található még egy fürdőkádas fürdőszoba, valamint egy külön nyíló mellékhelyiség.
A falépcsőn az emeletre érve minden helyiség külön nyíló, így elosztása kiválónak mondható. A ház egyik egyedisége a külön gardrób szoba, így nem a hálók hasznos alapterületéből veszi el a helyet. Mindhárom szoba szőnyegpadlós, erkélykapcsolatos. A fürdőszoba és mellékhelyiség ezen a szinten is külön nyíló, az emeleti fürdőben egy épített zuhanyzó és egy lépcsőn megközelíthető fürdőkád található. A közlekedőről nyílik egy közel 21 nm-es helyiség, amit még igény szerint be lehet építeni, itt található a padlásfeljáró is.
Műszaki:
A villamosvezeték 3 fázisú, így erre már nem kell gondolnia új tulajdonosának. A ház minden helyisége ablakos, nyílászárók dupla fa ablakok, redőnnyel ellátottak.
Jelenlegi fűtése konvektoros, ám a ház 2 kéménnyel rendelkezik, így akár cserépkályhát vagy egy cirkó kazánt is ki lehet építeni.
Parkolás a garázsban vagy az udvaron megoldható, a garázs melletti tároló számtalan lehetőségre használható, mivel a villanyon kívül a víz és a fűtés is be van vezetve jelenleg is. A pincébe a ház és a tároló közötti lépcsőn lehet lemenni, a tároló alatt húzódik el.
Környék:
Családi házas, biztonságos környék kedves szomszédokkal, akik odafigyelnek egymásra. A belváros autóval 5-8 perc alatt érhető el, 200m-es távolságon belül a 2-es, 2A, 12-es helyijárat megállója.
Infrastruktúra:
Élelmiszerbolt gyalogos távolságra elérhető, szórakozásra a város ad lehetőséget.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

hirdetés
© 2018